LiveBiz
După 500 de zile în adăpost, câinele sare în sus de bucurie când vede că este adoptat

După 500 de zile în adăpost, câinele sare în sus de bucurie când vede că este adoptat

LiveBiz » Animale » După 500 de zile în adăpost, câinele sare în sus de bucurie când vede că este adoptat

Din nepricepere sau pentru că au idei preconcepute, încă există multe persoane care cred că animalele nu simt sau suferă ca oamenii, însă acest lucru este departe de adevăr. Animalele sunt fiinţe speciale, cu o sensibilitate unică. Acest lucru le permite nu numai să simtă iubire, recunoştinţă, sau durere, dar sunt, de asemenea, capabile să perceapă emoţiile mediului care le înconjoară.

Şi imediat ce descoperă starea de spirit a celor dragi, se bucură, sunt triste, sau chiar furioase. E de ajuns să le vezi privirea şi comportamentul pentru a descifra ce sentimente au la un moment dat. Acesta este şi cazul unui câine adorabil, care nu a putut să-şi stăpânească bucuria după ce a fost adoptat de o familie din New York.

Crăciunul acesta a fost unul dintre cele mai frumoase motive de sărbătoare pentru Bonita, care îşi dorea cu orice preţ să părăsească adăpostul în care a locuit 500 de zile.

Deşi personalul adăpostului îşi dedică tot efortul şi atenţia patrupezilor care, dintr-un anumit motiv, ajung şi trebuie să rămână acolo, atunci când găsesc o familie iubitoare, câinii sunt foarte fericiţi.

Se pare că prietenii cu patru picioare ştiu că odată adoptaţi, vor fi în centrul atenţiei noii lor familii şi că toate îngrijirile şi răsfăţurile sunt doar pentru ei. Aşa s-a întâmplat şi în cazul acestei căţeluşe, care explodează de fericire după ce a înţeles că are o nouă familie.

Imaginile prezintă adorabilul moment când Bonita iese din adăpost însoţită de oamenii minunaţi care au adoptat-o. Chiar şi ei sunt surprinşi de reacţia noului lor animal de companie.

Cu urale de bucurie şi confetti, personalul şi voluntarii s-au adunat în faţa adăpostului pentru a sărbători minunatul cadou de Crăciun primit de acest câine.

Găsirea unei case şi a unei familii iubitoare reprezintă cel mai de preţ cadou pe care acest câine îl putea primi de Crăciun.

Este imposibil să nu observăm reacţia care i-a emoţionat pe toţi cei care au văzut imaginile şi care exprimă bucuria imensă a acestui animal, care ţopăie dintr-o parte în alta, salutându-i pe toţi cei care aplaudă fericitul eveniment.

Bucuria acestui animal de companie este unică.

Împărtăşiţi această poveste minunată cu prietenii şi sprijiniţi adoptarea prietenilor noştri cu blană.

Ţi-a plăcut acest articol?