LiveBiz
Povestea fetiţei care s-a născut pe 22.02.2022 la ora 2:22, în camera numărul 2 a spitalului

Povestea fetiţei care s-a născut pe 22.02.2022 la ora 2:22, în camera numărul 2 a spitalului

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Povestea fetiţei care s-a născut pe 22.02.2022 la ora 2:22, în camera numărul 2 a spitalului

Venirea unui copil pe lume este întotdeauna o mare bucurie şi un moment de neuitat pentru părinţi. Rudele şi prietenii se pregătesc să ureze cele bune copilului şi să-i felicite pe proaspeţii părinţi. Un moment memorabil, o zi în care va fi sărbătorită venirea pe lume a copilului. Deşi toate zilele de naştere sunt speciale, petrecerile celor născuţi pe 22 februarie 2022 vor cântări ceva mai mult. Dar există un caz cu totul ieşit din comun, precum cel al fetiţei lui Aberli şi Hank Spear, care a venit pe lume pe data de 22.02.2022… la 2:22 dimineaţa! Credeţi că s-a terminat aşa? Cu siguranţă nu. Camera de spital era, de fapt, numărul 2!

#2sDay Baby Alert! 😍 Baby Judah Grace even made her debut in DELIVERY ROOM 2! Congrats to new parents Aberli and Hank Spear!

Publicată de WFMY News 2 pe Marţi, 22 februarie 2022

O zi de naştere care cu siguranţă nu a trecut neobservată şi care a stârnit imediat curiozitatea multora: pe 22.02.2022 la ora 2:22 Judah Grace, fiica lui Aberli şi Hank Spear, s-a născut la spitalul regional Alamance din Carolina de Nord. Vestea a fost împărtăşită de bunica lui Judah, care a vorbit despre minunatul eveniment cu trusturile locale de ştiri. Evenimentul a făcut înconjurul globului şi acum toată lumea ştie că micuţa Judah Grace va sărbători mereu o zi de naştere cu totul specială!

Venirea pe lume a lui Judah Grace reprezintă o renaştere şi pentru acest cuplu care a trebuit să se lupte atât de mult: este prima lor fiică şi faptul că sarcina a putut fi dusă la bun sfârşit a fost o mare realizare, mai ales dacă ne gândim că mama ei se luptă de şase ani cu limfomul Hodgkin. Astăzi, din fericire, nu mai are cancer.

Cu siguranţă, când Judah va creşte, va putea auzi povestea naşterii sale direct de la părinţii ei şi îşi va da seama cât de aparte a fost ziua şi circumstanţele în care a venit pe lume.

Nu ne mai rămâne decât să transmitem cele mai bune urări acestei familii minunate!

Ţi-a plăcut acest articol?