LiveBiz
Câinele vrea să ajungă la stăpână, dar pisica nu-l lasă să treacă: după câteva secunde revine cu întăriri

Câinele vrea să ajungă la stăpână, dar pisica nu-l lasă să treacă: după câteva secunde revine cu întăriri

LiveBiz » Animale » Câinele vrea să ajungă la stăpână, dar pisica nu-l lasă să treacă: după câteva secunde revine cu întăriri

Rivalitatea eternă dintre câini şi pisici este acum un mit care a fost demascat de multe ori. În ciuda marilor diferenţe care îi caracterizează, aceste animale au reuşit în mai multe rânduri să-şi dovedească strânsa colaborare şi chiar să-şi redescopere prietenia pe care mulţi o credeau imposibilă.

Nu este şi cazul câinelui Louis şi al pisicii Marvin, ambii colegi de apartament într-o locuinţă din New York: proprietara a postat un videoclip pe reţelele de socializare, care a devenit imediat viral. În imagini putem vedea câinele încercând să ajungă la ea în baie, în timp ce pisica Marvin îl împiedică prin orice mijloace. Curajul pisicii s-a evaporat rapid când Louis s-a dus să ceară ajutor…

Micul Louie, un căţeluş Labradoodle, a vrut doar să se apropie de iubita lui stăpână care se afla în baie, dar a trebuit să se lupte cu antipatia pisicii Marvin. După cum puteţi vedea în videoclipul de mai jos, Louie pur şi simplu nu poate trece, în timp ce Marvin îl întâmpină cu câteva lăbuţe. Comportamentul pisicii are pe moment efectul scontat, dar deşi este mai mic şi mai cuminte decât pisica, Louie este suficient de viclean pentru a obţine până la urmă ceea ce îşi doreşte.

După a unsprezecea labă peste bot, Louie iese din baie simulând înfrângerea, dar după câteva secunde revine cu întăriri: un câine alb mult mai mare decât el, care îl pune imediat pe Marvin pe fugă!

Scena este cu adevărat amuzantă şi o puteţi viziona în videoclipul de mai jos:

 

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia şi oferiţi-le un motiv să zâmbească.

Ţi-a plăcut acest articol?