LiveBiz
Abandonat şi apoi lovit de tren, acest câine află cu mâhnire că oamenii pot fi extrem de cruzi

Abandonat şi apoi lovit de tren, acest câine află cu mâhnire că oamenii pot fi extrem de cruzi

LiveBiz » Animale » Abandonat şi apoi lovit de tren, acest câine află cu mâhnire că oamenii pot fi extrem de cruzi

Doi căţei adorabili şi-au găsit adăpost temporar sub acoperişul persoanei greşite. Când proprietarul a decis că nu-şi mai doreşte să-i îngrijească, i-a abandonat pe cei doi fraţi în vârstă de trei luni într-un parc.

Dar s-a întâmplat ca puii să fie atât de speriaţi şi confuzi, încât s-au refugiat în apropierea unei căi ferate şi în cele din urmă au fost loviţi de tren. Unul dintre ei a murit la scurt timp după accident, iar celălalt, grav rănit, a scăpat ca prin minune.

Nici nu ne putem imagina prin ce a trecut acest biet căţel, dar cumva a reuşit să supravieţuiască. Când a fost găsit de poliţia oraşului Butler, Pennsylvania, căţeluşul îşi pierduse unul dintre ochi, coada şi ambele membre posterioare.

A fost dus de urgenţă la veterinar şi în timp ce câinele era operat şi primea îngrijiri medicale, poliţiştii au reuşit să aresteze persoana responsabilă de acest gest crud.

Prin intermediul unei postări publicată pe Facebook, poliţia a făcut lumină în acest caz: „Proprietarul, un tânăr în vârstă de 17 ani din Hamilton, i-a abandonat pe el şi pe fratele său mai devreme în acea zi într-un parc din Lindenwald.”

Salvatorii au numit câinele Trooper şi au anunţat faptul că cel care se face responsabil de această faptă reprobabilă este acuzat de abandon şi cruzime asupra animalelor.

În acest moment, Trooper se află în grija unor oameni cu suflet mare care i-au pus la dispoziţie un scaun cu rotile pentru a se putea deplasa.

We are live with Trooper!! Posted by Butler County Dog Warden & Humane Officers on Thursday, March 21, 2019

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia pe Facebook.

Ţi-a plăcut acest articol?