LiveBiz
Găsit abandonat pe o canapea veche, bietul câine a fost aruncat ca un gunoi de cruzii săi stăpâni

Găsit abandonat pe o canapea veche, bietul câine a fost aruncat ca un gunoi de cruzii săi stăpâni

LiveBiz » Animale » Găsit abandonat pe o canapea veche, bietul câine a fost aruncat ca un gunoi de cruzii săi stăpâni

Gestul de a abandona un animal care merită doar dragoste şi compasiune este ceva ce nu vom putea înţelege niciodată.

Din păcate, este un lucru din ce în ce mai frecvent în societatea în care trăim, lipsit de milă şi sensibilitate. Multe dintre animale nu se împacă cu noua situaţie amară în care au ajuns şi sfârşesc triste şi deprimate, fără să înţeleagă ce rău au făcut de au ajuns pe străzi.

Buddy este un căţeluş de 2 ani care a avut neşansa de a ajunge pe mâinile celor mai răi proprietari din lume. Voluntarii de la Rescue Dogs Rock din New York au fost alertaţi asupra stării sale, dar nu şi-au imaginat niciodată că vor găsi aşa ceva.

Într-o postare publicată de curând pe Facebook, salvatorii au relatat povestea tristă a lui Buddy, înduioşând inimile a milioane de oameni şi adunând o mulţime de reacţii de indignare şi supărare:

„Faceţi cunoştinţă cu Buddy… Acesta este locul căruia el îi spune casă. A fost abandonat ca un gunoi pe marginea drumului, pe un câmp, şi s-a adăpostit în interiorul unei canapele vechi şi murdare.” Este doar o parte a postării care a devenit rapid virală.

„Buddy merită mult mai mult decât să trăiască aşa, fără adăpost şi bolnav. Locuieşte aici de luni de zile, căutând de mâncare şi fentând moartea în fiecare zi, evitând să fie lovit de maşini. În tot acest timp, starea sa de sănătate s-a deteriorat şi acum este foarte bolnav”, au mai adăugat salvatorii.

Pe lângă această piesă de mobilier veche, el a supravieţuit cu sufletul mâhnit şi frânt în bucăţi.

Dar poate cel mai trist lucru este că pielea lui era acoperită de scabie şi complet infectată. În plus, a fost infestat cu purici şi căpuşe.

„Literalmente este mâncat de viu. Are nevoie de ajutorul nostru aici şi acum! Buddy nu poate locui în interiorul canapelei, nici măcar o zi în plus!!! Este vorba despre viaţă şi moarte pentru Buddy!” – au scris salvatorii.

De asemenea, au publicat imagini care ar putea înduioşa pe oricine având în vedere starea bietului căţeluş atunci când a fost găsit. În principal din cauza reacţiei sale când şi-a dat seama că, la urma urmei, cineva avea puţină compasiune pentru el.

Cum de au putut acei oameni să-l abandoneze astfel?

Publicată de Rescue Dogs Rock NYC pe Marţi, 11 mai 2021

„Dezarmat, dar încă încrezător în oameni, Buddy va putea face pe cineva fericit când se va simţi din nou bine”, a scris un utilizator.

„Un câine atât de dulce. Este îngrozitor că l-au părăsit şi l-au abandonat ca pe un gunoi. Este atât de prietenos. Ştie că a venit cineva să-l ajute”, a scris o altă persoană.

Ulterior, salvatorii au împărtăşit imagini cu Buddy în timp ce este consultat de medicii veterinari:

„Buddy cu siguranţă nu este un gunoi, este un partener incredibil care merită respect şi dragoste. Puteţi vedea că picioarele lui sunt roşii şi iritate, toate din cauza unei boli grave a pielii care se datorează lipsei de adăpost, lipsei de îngrijire şi lipsei de dragoste”, au adăugat aceştia.

„Vrem să transformăm viaţa lui Buddy şi să-i oferim medicul specialist de care are nevoie şi pe care îl merită şi apoi să-i găsim o casă incredibilă pentru totdeauna”.

Buddy este foarte norocos că i-a întâlnit pe aceşti îngeri care vor face orice pentru a-i schimba viaţa pentru totdeauna. Nu ne mai rămâne decât să-i transmitem cele mai bune urări şi însănătoşire grabnică acestui luptător!

Ţi-a plăcut acest articol?