LiveBiz
15 animale din adăposturi care după ce au fost adoptate sunt de nerecunoscut

15 animale din adăposturi care după ce au fost adoptate sunt de nerecunoscut

LiveBiz » Animale » 15 animale din adăposturi care după ce au fost adoptate sunt de nerecunoscut

Conform statisticilor, aproximativ 6,5 milioane de animale ajung în adăposturi în fiecare an. Există câteva motive pentru care animalele sunt abandonate de către proprietarii lor.

Unele dintre ele au probleme de comportament, sunt agresive sau prezintă probleme de sănătate. Din fericire, nu toată lumea este de acord cu aceste lucruri, pentru că aproximativ jumătate dintre aceste animale (3,2 milioane) reuşesc să fie adoptate şi îşi găsesc noi cămine primitoare.

Dorim să aducem un omagiu tuturor acelor oameni amabili şi grijulii care aleg să adopte animale de companie din adăpost!

Doar priviţi ce poate face dragostea și grija!

Nu putem să nu fim înduioşaţi atunci când privim această biată pisică a cărei blană crescuse în mod necontrolat. Felina a fost găsită în această stare după ce a fost abandonată de proprietarul său, care suferea de boala Alzheimer. O vizită la frizer şi a devenit un animal fericit, gata să se mute într-o casă nouă!

Transformarea acestui căţeluş numit Frodo este de necrezut! Se pare că a câştigat cu adevărat inelul auriu! Blana, spiritul şi încrederea în oameni i-au fost restabilite de către Klaudija Sigurnjak, o mare iubitoare de animale.

Holland a avut mult noroc să ajungă într-o zi la sediul Trio Animal Foundation. Primul pas a fost să primească o şedinţă completă de înfrumuseţare, apoi i-au fost tratate vânătăile, rănile şi pielea uscată. Recuperarea sa nu a fost atât de rapidă, dar atenţia şi grija oamenilor au făcut ca totul să fie mai uşor.

Emmy şi Oscar au dovedit încă o dată că poliţia salvează nu numai oameni, dar şi animale. Ei au fost găsiţi de către oamenii legii într-o clădire abandonată din Chicago şi au fost salvaţi ulterior de Trio Animal Foundation. Rezultat spectaculos, aşa cum poate vedea oricine.

A fost nevoie de 4 membri din echipa medicală şi de 2 ore să cureţe blana murdară a câinelui, în timp ce era foarte speriat de ceea ce i se întâmplă. Sang Su a avut şi o infecţie gravă a pielii şi nu îşi putea mişca urechile în mod corespunzător, dar acum totul este în regulă.

Vârsta înaintată a lui Ruthie (16 ani) nu a fost un obstacol pentru noii ei proprietari atunci când au decis să o adopte, iar rezultatul este cât se poate de evident!

Soarta acestui câine era pecetluită – urma să fie sacrificat. Dar când toţi credeau că nu mai există nicio speranţă, o persoană s-a arătat dispusă să-l adopte!

Puţină hrană poate face adevărate minuni. La toate acestea dacă se mai adaugă un strop de iubire, lucrurile pot lua o turnură neaşteptată. A durat doar 8 luni pentru ca acest patruped să devină exemplarul minunat care este acum.

Animalele de companie văd ceea ce este mai bun în proprietarii lor, chiar şi atunci când ochii le sunt la fel de bolnăviori ca la acest pisoi. Păcat că unii oameni îşi uită complet îndatoririle. O lună de tratament – şi a fost gata să vadă din nou lumea!

Nigel este un câine în cazul căruia un dram de grijă şi atenţie au făcut o mare diferenţă. Este uimitor modul în care frumoasa blană şi ochii săi strălucitori plini de bucurie au putut schimba total aspectul acestui câine.

Blana lui Barkley nu ar fi trebui să arate astfel. După ce a fost adoptat şi tratat cu grijă şi dragoste, un strat gros şi frumos de blană strălucitoare şi-a făcut apariţia.

Atunci când potenţialii proprietari ai acestei căţeluşe au văzut-o pentru prima dată, a fost dragoste la prima vedere. Deşi starea ei era îngrozitoare – aşa cum puteţi vedea în prima fotografie – nu a fost nimic din ceea ce iubirea şi grija nu puteau remedia!

Cum poate o pisică cu ochi atât de fascinanţi să ajungă să fie atât de neglijată? Un mister… dar din nou, dragostea-grija-atenţia au reuşit să schimbe totul.

Salvatorii căţeluşei Nova au făcut o treabă excelentă în a o readuce la viaţă. Le-ar fi plăcut să o poată păstra, dar chiar şi aşa, există deja o listă lungă de familii care abia aşteaptă să o adopte!

Poreclit iniţial Stinky, din cauza celor 14 dinţi cariaţi şi urât mirositori, acest câine habar nu avea ce îl aşteaptă. Când a fost adoptat de noua sa familie, a fost redenumit Marnie. I s-au extras dinţii şi mirosul a dispărut, deşi limba lui lungă a continuat să-i atârne într-un mod adorabil. Acum este o adevărată vedetă pe Instagram cu 2 milioane de urmăritori!

Transformările acestor animale sunt pur şi simplu incredibile!

Este o bucurie imensă că şi-au găsit familii iubitoare şi nu vor mai trebui să sufere din nou nedreptatea acestei lumi.

Care transformare vi se pare cea mai impresionantă? Aţi fi adoptat vreunul dintre animale? Distribuiţi aceste imagini cu prietenii şi familia!

Ţi-a plăcut acest articol?