LiveBiz
Cu multă dragoste şi dedicare, bărbatul transformă o biată pisicuţă respinsă de mamă într-o superbă felină

Cu multă dragoste şi dedicare, bărbatul transformă o biată pisicuţă respinsă de mamă într-o superbă felină

LiveBiz » Animale » Cu multă dragoste şi dedicare, bărbatul transformă o biată pisicuţă respinsă de mamă într-o superbă felină

Chiar şi în lumea animalelor se întâmplă uneori ca puii să fie respinşi de părinţi din diferite motive. Oricare ar fi cauza, acest lucru este crud, deoarece micile animale sunt neajutorate şi pot deveni rapid tinta prădătorilor. Deci, este sfâşietor să vezi că o mică pisicuţă a fost respinsă în loc să fie protejată şi crescută de mama ei.

Acesta este cazul sfâşietor al lui Sansa, o mică pisicuţă calico ce a fost găsită plângând după dragostea mamei sale. Din păcate, mama ei nu era interesată de ea şi se concentra doar pe îngrijirea pisoilor ei mai mari.

Datorită faptului că nu a fost hrănită, Sansa era doar piele şi os, dar, din fericire, un bărbat cu inimă bună pe nume Alan a salvat-o şi a decis să devină tatăl ei adoptiv. Când a întâlnit-o pe Sansa pentru prima dată, nu-i venea să creadă cât de slabă era.

Alan a adus-o acasă şi a crescut-o cu multă dragoste şi răbdare, transformând-o într-o frumoasă felină calico. Micuţa pisică abia putea merge, dar îşi dorea nespus de mult să fie îngrijită şi iubită.

După câteva zile în noua ei casă, Sansa s-a ataşat foarte mult de Alan şi se ghemuia frecvent în braţele lui. A durat doar câteva săptămâni pentru ca această felină să crească şi să-şi dezvolte personalitatea. Datorită iubirii lui Alan, Sansa devenea pe zi ce trecea mai mare şi mai puternică.

Alan ştia că are nevoie de dragostea şi atenţia mamei sale, aşa că nu a lăsat-o niciodată să se simtă singură. El i-a oferit suficientă mâncare, îngrijire şi bineînţeles – o tonă de îmbrăţişări. Doar priviţi cât de frumoasă este Sansa acum!

Ţi-a plăcut acest articol?