LiveBiz
Fetița aleargă să-și îmbrățișeze frații când îi vede venind de la școală: nu era obișnuită să lipsească atât de mult

Fetița aleargă să-și îmbrățișeze frații când îi vede venind de la școală: nu era obișnuită să lipsească atât de mult

LiveBiz » Familie » Fetița aleargă să-și îmbrățișeze frații când îi vede venind de la școală: nu era obișnuită să lipsească atât de mult

Uneori, tot ce ai nevoie în viaţă este o doză de veselie şi bună dispoziţie pentru a-ţi ridica moralul. De aceea, scurtul videoclip în care o fetiţă, de doar un an şi câteva luni, iese în fugă să-şi întâlnească cei trei fraţi care se întorc de la şcoală a devenit viral în cel mai scurt timp. Acest videoclip poate că ar părea banal, fără povestea din spate, împărtăşită de noi toţi de când am fost surprinşi de pandemie.

Pentru mulţi dintre noi, restricţiile au provocat o schimbare în obiceiurile şi relaţiile noastre sociale, în timp ce pentru alţii, în special pentru cei mai tineri, a devenit o „normalitate”. Fetiţa din videoclip obişnuia să-şi vadă fraţii în fiecare zi prin casă din cauza pandemiei. Acum, nu-şi poate reţine bucuria de fiecare dată când vin acasă de la şcoală, de parcă nu i-ar fi văzut de luni de zile.

imagine: Instagram / quasiindianwife

Micuţa Emelia „Emmy” Muddamalle abia aştepta să-şi îmbrăţişeze cei trei fraţi mai mari, Liam, 10 ani, Levi, 8 ani şi Lucas, 6 ani, la sfârşitul zilei. Într-adevăr, Emelia, ca şi ceilalţi copii născuţi în timpul pandemiei, au cunoscut întotdeauna izolarea şi toate consecinţele care decurg din aceasta, atât pozitive, cât şi negative. În cazul ei, chiar a fost o normalitate să fie înconjurată constant de cei trei fraţi ai ei acasă, atât de mult, încât legătura creată între ei a devenit cu siguranţă foarte puternică. Imaginaţi-vă că, dintr-o dată, fetiţa nu i-a văzut o zi întreagă din cauza redeschiderii şcolilor.

Pentru un copil, aceasta este o schimbare radicală. Aşa se face că videoclipul în care fetiţa aleargă veselă spre fraţii ei căpătă un alt sens, făcându-ne să înţelegem şi mai bine toată bucuria ei.

Brittany Muddamalle, mama Emeliei, a comentat despre reacţia fiicei sale: „Nu şi-a văzut niciodată fraţii plecaţi atât de mult timp, de parcă s-ar fi mutat. Aceasta a fost prima dată. De acum înainte se va trezi din somnul ei şi probabil că se va gândi: ‘Unde sunt fraţii mei?’ şi apoi îi va căuta prin casă toată ziua.”

Fraţii Emeliei sunt şi ei încântaţi să o revadă, deoarece bucuria de a veni acasă şi de a fi în compania familiei tale este un sentiment minunat.

Dacă ai avut o zi proastă, râsul acestor copii cu siguranţă îţi va încălzi inima şi îţi va face seara mai bună!

Ţi-a plăcut acest articol?