LiveBiz
Un copil de 1 an risca să se înece în piscină, dar câinele său se aruncă în apă pentru a evita o tragedie

Un copil de 1 an risca să se înece în piscină, dar câinele său se aruncă în apă pentru a evita o tragedie

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Un copil de 1 an risca să se înece în piscină, dar câinele său se aruncă în apă pentru a evita o tragedie

Câinele este cel mai bun prieten al omului şi totodată un animal extrem de inteligent şi afectuos atunci când vine vorba de a arăta recunoştinţă faţă de stăpânul său.

Exact aşa s-a întâmplat şi în cazul lui Stanley Drauch, un băiat de 14 luni care era în pericol să se înece într-o piscină, chiar înainte de intervenţia salvatoare a câinelui său „Bear”, un labrador negru ca abanosul. Micuţul nu ar fi ar fi avut nicio şansă fără ajutorul câinelui, care l-a ţinut deasupra apei până când a intervenit mama sa.

Din păcate, chiar şi în cazul celor mai iubitoare familii, părinţii nu trebuie să-şi lase copilul nesupravegheat nici măcar pentru o secundă: pericolul pândeşte întotdeauna după colţ!

Youtube / WOODTV8

Patricia Drauch, mama lui Stanley, s-a deplasat pentru câteva minute în garaj, iar la revenirea sa în grădină nu şi-a mai văzut bebeluşul. Momentele de panică au părut o eternitate, până când şi-a dat seama că Stanley se îndreptase spre piscină. Mama s-a gândit imediat la ce era mai rău! Ştiind că Stanley nu putea înota, femeia s-a repezit imediat spre piscină. Când a văzut corpul fiului său în apă, a început să ţipe, dar, din fericire, cineva din familie a reuşit să evite ceea ce se putea transforma într-o tragedie: „Bear”, labradorul lui Stanley şi Patricia au sărit în apă pentru a-l salva pe cel mic.

Youtube / WOODTV8

Datorită intervenţiei sale, corpul copilului a putut să rămână la suprafaţa apei, astfel încât să nu se sufoce. Câinele nu a lătrat şi arăta de parcă i-ar fi fost frică să mişte chiar şi un singur muşchi. Într-adevăr, situaţia era critică şi orice gest ar fi putut pune în pericol viaţa micuţului Stanley. Patricia a sunat imediat la numărul unic de urgenţă, dar neprimind niciun răspuns, l-a luat imediat pe Stanley şi l-a dus la cea mai apropiată staţie de pompieri.

Youtube / WOODTV8

Din fericire, plămânii lui Stanley nu intraseră în contact cu apa, iar consultul medical pe care l-a primit copilul nu a dezvăluit nimic care să-i pună viaţa în pericol. Patricia a spus cu uşurare că de când Stanley avea doar câteva săptămâni, îi tot repetă câinelui „Bear”: „Acesta este şi băiatul tău, ai grijă de el”. Cuvinte care cumva s-au dovedit utile în acest caz: „Bear” a ştiut perfect cum să aibă grijă de prietenul său uman!

Youtube / WOODTV8

O poveste care demonstrează încă o dată cât de loiali pot fi prietenii noştri cu patru picioare, o adevărată binecuvântare în viaţa oricui!

Ţi-a plăcut acest articol?