LiveBiz
Femeia de 76 de ani suferă o schimbare atât de radicală, încât nici nu-şi închipuia că îi va depăşi toate aşteptările

Femeia de 76 de ani suferă o schimbare atât de radicală, încât nici nu-şi închipuia că îi va depăşi toate aşteptările

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Femeia de 76 de ani suferă o schimbare atât de radicală, încât nici nu-şi închipuia că îi va depăşi toate aşteptările

Experienţele trăite pot afecta starea de bine şi perspectiva unei persoane asupra vieţii. Stresul şi experienţele traumatice pot avea efecte negative asupra sănătăţii fizice şi psihice. Persoanele aflate sub stres tind să aibă un punct de vedere diferit asupra lucrurilor, iar gândurile, atitudinea şi comportamentul lor sunt de asemenea afectate.

În cazul lui Phoebe, o femeie în vârstă de şaptezeci şi şase de ani, decizia ei de a se muta din Vermont, după ce a trăit acolo timp de patruzeci şi nouă de ani, a reprezentat o schimbare majoră. Acest lucru a avut un impact uriaş asupra ei, încât ea îl descrie ca fiind devastator, ajungând chiar să se îmbolnăvească din această cauză. După perioada de tratament şi recuperare, a primit o altă lovitură cumplită în momentul în care şi-a pierdut fiul.

YouTube

Toate aceste evenimente, la care s-a adăugat şi vârsta lui Phoebe, au lăsat urme adânci asupra aspectului ei. După ce a vizionat mai multe videoclipuri cu şedinţe de înfrumuseţare, Phoebe a luat decizia de a-l vizita pe Christopher Hopkins, cunoscut şi sub numele de Makeover Guy. Ea a fost impresionată de transformările prin care au trecut alte femei sub mâinile magice ale lui Christopher şi a simţit că are mare nevoie de un nou început.

La începutul videoclipului, Phoebe este prezentată înainte de şedinţa de înfrumuseţare. Ulterior, o Phoebe diferită ne este înfăţişată fără ochelari, purtând haine mai lejere şi colorate, toate completate de o nouă coafura şi o culoare a părului care îi evidenţiază trăsăturile.

YouTube

„Mă simt destul de bine în acest moment, trăiesc fiecare zi din plin şi mă bucur de un nou început în viaţă”.

YouTube

Transformarea a avut un efect pozitiv asupra lui Phoebe, iar fericirea ei este evidentă. De fapt, Phoebe însăşi mărturiseşte că se simte întinerită. Încrederea deplină în aptitudinile lui Christopher i-au oferit acea schimbare de care avea nevoie pentru a putea fi din nou fericită.

Este uimitor modul în care o simplă vizită la un stilist talentat îţi poate schimba total starea de spirit şi poate fi un factor decisiv în a-ţi recâştiga încrederea în propria persoană.

Descoperiţi transformarea ei incredibilă în videoclipul de mai jos; nu o să vă vină să credeţi cum arată la final:

Distribuiţi acest articol pentru a inspira şi alte persoane să facă pasul spre o schimbare pozitivă; nu ştiţi niciodată cât de uimitoare ar putea fi rezultatele!

Ţi-a plăcut acest articol?