LiveBiz
Kate aduce un omagiu Prinţesei Diana la câteva ore după naştere – cu un detaliu pe care mulți nu l-au observat

Kate aduce un omagiu Prinţesei Diana la câteva ore după naştere – cu un detaliu pe care mulți nu l-au observat

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Kate aduce un omagiu Prinţesei Diana la câteva ore după naştere – cu un detaliu pe care mulți nu l-au observat

Prinţul William şi Kate Middleton, ducesa de Cambridge, au devenit Luni pentru a treia oară părinţi. La câteva ore după ce micul prinţ a venit pe lume, cei doi părinţi mândri şi-au făcut apariţia pentru a-i saluta pe toţi cei prezenţi şi a vorbi cu presa.

A fost momentul când mai multe persoane au observat că proaspătă mamă a ales să aducă un omagiu prinţesei Diana, într-un mod cu totul special, notează publicaţia People.

Era Luni, în jurul prânzului, când cel de-a treilea copil al prinţului William şi al ducesei Kate a venit în lume. Cuplul mai are doi copii, pe Prinţul George, 4 ani, şi Prinţesa Charlotte, 2 ani. Mai târziu, în seara zilei de Luni, cei doi părinţi îşi fac ieşirea din spitalul St. Mary din Londra cu micul prinţ în braţele mamei.

Dar cea care nu s-a întâlnit niciodată cu nepoţii ei este prinţesa Diana, mama lui William, care a murit în tragicul accident produs în tunelul „Pont de l’Alma” pe 31 august 1997.

Cu toate acestea, în documentarul „Diana, Mama noastră: viaţa şi moştenirea ei “, William a explicat modul în care el le vorbeşte copiilor săi despre Diana.

„Mereu le povestesc despre bunica Diana. Avem câteva poze cu ea în casă”, spune Prinţul William în documentar. Din moment ce Kate nu a putut să o cunoască pe mama-soacră, de multe ori William este cel care le povesteşte copiilor despre bunica lor.

„Bineînţeles, este greu pentru Catherine deoarece nu a cunoscut-o, aşa că nu poate spune în detaliu. Astfel încât, atunci când îi duc la culcare pe George şi Charlotte, eu le vorbesc despre ea şi încerc să le reamintesc că ar fi putut avea două bunici în viaţa lor.”

Diana, Princess of Wales 1961-1997

Deşi Kate nu a avut o sarcină uşoară, din fericire naşterea a mers conform planului şi copilul este în stare perfectă de sănătate.

„Alteţa Sa Regală şi copilul sunt ambii sănătoşi”, a anunţat Casa Regală Britanică într-un comunicat citat de Daily Mail.

Luni seara, cuplul a părăsit spitalul şi l-a prezentat public pe cel mai nou membru al familiei! Cei doi părinţi mândri s-au întâlnit cu presa! Micul prinţ este al şaselea strănepot al Reginei Elisabeta şi numărul cinci în ordinea succesiunii la tronul britanic.

Cu această ocazie, unele persoane au observat faptul că Kate Middleton a adus un omagiu în memoria prinţesei Diana, prin ţinuta ei, scrie Cosmopolitan.

KensingtonRoyal / Twitter

Kate este cunoscută pentru gusturile ei în modă, aşa cum era şi mama lui William, Diana, înainte de moartea ei tragică din 1997.

Priviţi ţinuta lui Kate! Este foarte asemănătoare cu ceea ce purta mama Prinţului acum câţiva ani după ce l-a născut pe fiul ei…

KensingtonRoyal / Twitter

După ce Prinţul Harry, fratele mai mic al lui William, s-a născut pe 15 septembrie 1984, Prinţesa Diana a fost îmbrăcată aşa. Kate a ales să poarte o ţinută asemănătoare cu cea a Prinţesei Diana – cu roşu şi un guler alb. Copilul a fost învelit într-o păturică albă, frumoasă – la fel ca şi prinţul Harry în 1984.

Facebook

A fost acesta un omagiu adus în memoria Prinţesei Diana? Şansele sunt destul de mari deoarece nu este pentru prima oară când Kate alege să-şi omagieze soacra prin intermediul vestimentaţiei.

cukierek karmelek/ Instagram

Dacă ar mai fi în viaţă, cu siguranţă Diana ar fi tare mândră de nepoţii ei!

Facebook

Este minunat felul în care William şi Kate îi aduc un omagiu Prinţesei Diana de fiecare dată când au ocazia!