LiveBiz
3 bărbaţi răpesc o fată care mergea spre casă, apoi ea îşi aminteşte de spusele mamei şi le dă lumea peste cap

3 bărbaţi răpesc o fată care mergea spre casă, apoi ea îşi aminteşte de spusele mamei şi le dă lumea peste cap

LiveBiz » Poveşti de viaţă » 3 bărbaţi răpesc o fată care mergea spre casă, apoi ea îşi aminteşte de spusele mamei şi le dă lumea peste cap

Probabil cu toţii ne amintim că încă de mici am fost avertizaţi că nu e bine să mergem neînsoţiţi după lăsarea întunericului.

Ca o regulă generală, e bine să luăm învăţăturile în serios, dar chiar şi aşa sunt momente când uităm să punem prudenţa pe primul loc.

Principiul „Mie nu mi se poate întâmpla aşa ceva” este, desigur, cea mai periculoasă scuză.

Jordan Dinsmore, o studentă în vârstă de 20 de ani, se afla la doar câţiva paşi distanţă de apartamentul ei, când trei bărbaţi au atacat-o după lăsarea întunericului. Din fericire, pentru că Jordan a dat atenţie sfaturilor mamei sale cu privire la cum să reacţioneze într-o astfel de situaţie, a reuşit să scape…

Studenta în vârstă de 20 de ani, se întorcea de la serviciu când a fost întâmpinată de trei bărbaţi care o aşteptau în faţa apartamentului ei. În afara faptului că au ameninţat-o cu o armă, i-au cerut cardul bancar şi toate obiectele de valoare, obligând-o totodată să îi transporte în maşina ei personală.

Situaţia părea fără ieşire, până când Jordan şi-a adus aminte de vorbele mamei sale.

Bărbaţii erau înarmaţi şi i-au cerut fetei să conducă maşina, deoarece niciunul dintre ei nu putea conduce un autovehicul cu transmisie manuală.

Jordan Dinsmore / Facebook

„Ce-ar face mama în această situaţie?”

Sub ameninţarea unei arme, fata nu avea altceva de făcut decât să se conformeze. Era pe drum spre o benzinărie pentru a alimenta când a început să se gândească cum să facă să iasă din această situaţie.

„Mi-au spus că va trebui să întreţin relaţii sexuale cu cel puţin unul dintre ei”, a declarat Jordan, pentru ABCNews4. Cu toate acestea, ea îşi amintise de sfaturile mamei şi ştia deja ce să facă.

Mama ei îi povestise cum a reuşit să evite o agresiune sexuală pe vremea facultăţii şi a luat acest exemplu drept model de inspiraţie.

„Mama mi-a spus întotdeauna: Nu-i lăsa să te ducă în pustietate, pentru că atunci nu mai ai niciun ajutor, nu mai poţi spera ca vreun trecător să te vadă sau să te audă”, a explicat Jordan.

Opţiunile fetei erau limitate. Fie continua să conducă maşina spre o destinaţie necunoscută, fie sărea din mers.

Curaj nebănuit

Curajul înseamnă să acţionezi dincolo de frică şi să faci ce ai de făcut. Nu avea timp să se gândească prea mult, aşa că Jordan a deschis portiera şi a sărit din maşina aflată în mişcare.

Jordan Dinsmore / Facebook

„Îmi tot repetam în minte: ‘Fă-o, fă-o, fă-o’, apoi următorul lucru de care îmi amintesc este că mâinile mele erau pe mâner, am deschis portiera şi aveam privea îndreptată spre trotuar” – a mărturisit Dinsmore.

„Când mi-am revenit, încercam să mă ridic în picioare.”

Tânăra de 20 de ani a început să strige, cerând ajutor de la şoferii care treceau prin zonă. Abia a treia maşină s-a oprit să o ajute.

„Se aflau într-un autovehicul în mişcare, fără şofer, iar o fată de 20 de ani a fost mai deşteaptă decât ei”, a spus Dinsmore. „Mi-aş fi dorit să le văd feţele în acel moment”.

Poliţia a arestat mai târziu doi bărbaţi care aveau legătură cu incidentul.

Toată lumea ar trebui să citească acest lucru. Este întotdeauna important să aveţi în gând cel puţin un plan în cazul în care întâmpinaţi o astfel de situaţie înspăimântătoare.

Distribuiţi această întâmplare cu cât mai multe persoane.

Ţi-a plăcut acest articol?