LiveBiz
Proprietarul are un grav accident de barcă: câinele său loial înoată timp de 11 ore pentru a-i salva viaţa

Proprietarul are un grav accident de barcă: câinele său loial înoată timp de 11 ore pentru a-i salva viaţa

LiveBiz » Animale » Proprietarul are un grav accident de barcă: câinele său loial înoată timp de 11 ore pentru a-i salva viaţa

Poveştile despre curajul incredibil şi loialitatea prietenilor noştri cu patru picioare nu se termină niciodată. Este minunat să le citeşti şi să fii impresionat de dragostea imensă şi necondiţionată pe care o pot exprima aceste creaturi. Există câini care aşteaptă ani de zile întoarcerea stăpânului lor, alţii care sfidează flacările pentru a salva o viaţă, sau cei care se aruncă fără ezitare asupra atacatorilor. Chiar şi povestea de astăzi ne dezvăluie un motiv în plus pentru care câinele va fi întotdeauna cel mai bun prieten al omului.

Imagine: Queensland Police Service / Facebook

Brisbane este un oraş australian situat pe malurile răului cu acelaşi nume din regiunea Queensland. Aici a avut loc un episod cu adevărat uimitor, care i-a avut drept protagonişti pe un Ciobănesc German pe nume Heidi şi pe stăpânul său, un bărbat în vârstă de 63 de ani. Cei doi plecaseră cu ambarcaţiunea într-o călătorie de relaxare pe râu.

Imagine: People / QUEENSLAND POLICE

Deodată bărbatul şi-a dat seama că ceva nu merge bine şi că motorul s-a oprit. De parcă acest lucru nu ar fi fost suficient, mica ambarcaţiune începuse să ia apa. În cel mai scurt timp, el şi câinele s-au trezit în apă, departe de ţărm. Dar Heidi nu şi-a pierdut cumpătul, aşa că şi-a pus labele în mişcare şi a plecat să caute ajutor.

Multe ore mai târziu, un pescar a observat câinele rătăcind în apele râului şi a alertat Poliţia din Moreton Bay. În urma lui, ofiţerii au reuşit să ajungă la stăpân şi să-l salveze. Pe baza declaraţiei bărbatului şi a distanţei de la locul accidentului până la intrarea în golf, poliţia a estimat că Heidi înotase aproximativ 11 ore.

Imagine: People / QUEENSLAND POLICE

Câinele nu a încetat să înoate până nu a reuşit să atragă atenţia cuiva. Fără îndoială, este un adevărat test de loialitate şi devotament. Şi pentru acest gest eroic, câinele a fost numit ofiţer de poliţie onorific de către oficialii Poliţiei râului Brisbane.

Imagine: Queensland Police Service / Facebook

Înainte de acest eveniment, stăpânul său ştia că trăieşte alături de un mare prieten, dar acum a descoperit că are şi un adevărat Înger Păzitor.

Ţi-a plăcut acest articol?