LiveBiz
Tânăra activistă salvează un căţeluş de la o fermă de carne din Coreea de Sud şi decide să-l adopte

Tânăra activistă salvează un căţeluş de la o fermă de carne din Coreea de Sud şi decide să-l adopte

LiveBiz » Animale » Tânăra activistă salvează un căţeluş de la o fermă de carne din Coreea de Sud şi decide să-l adopte

La începutul acestui an, un căţeluş din rasa Labrador a fost salvat dintr-o fermă de carne din Coreea de Sud, unde urma să fie sacrificat pentru consum, practică din păcate încă legală în această ţară asiatică. Aceeaşi tânără care l-a salvat a decis să-l adopte din adăpost câteva zile mai târziu.

Vorbim despre Annie Ko, o tânără cântăreaţa şi totodată voluntară în timpul liber la ONG-ul Humane Society International. Organizaţia nonprofit a efectuat recent o salvare îndrăzneaţă dintr-o fermă de carne de câine, reuşind inclusiv închiderea proprietăţii.

Annie a participat la această acţiune şi, sensibilizată de situaţia unuia dintre câini, a decis să-l adopte.

Când au ajuns la fermă, voluntarii au găsit peste 100 de câini înghesuiţi în cuşti metalice. Similar cu modul în care sunt fermele de carne de vită şi de porc în SUA, fermele de câini sud-coreene îşi găzduiesc adesea animalele în condiţii deplorabile.

În timp ce majoritatea animalelor care ajung la o fermă de carne nu primesc niciodată a doua şansă, câţiva foarte norocoşi ajung să trăiască pentru a vedea viaţa dincolo de următoarea masă a unui om. Din fericire pentru câinii din această fermă, aceştia au putut fi salvaţi şi plasaţi în familii iubitoare.

Închiderea unei ferme neregulate de carne de câine (care acţionează în afară autorizaţiei de stat) este primul pas în a pune capăt durerii şi suferinţelor acestor animale, iar oameni precum Annie şi ceilalţi voluntari ştiu bine cum stau lucrurile.

Cu toate acestea, Annie Ko a dus lupta pentru drepturile animalelor la un alt nivel şi a decis să-şi deschidă casa şi inima către unul dintre câinii salvaţi din acel loc al groazei.

Din păcate, în cazul multor câini care sunt eliberaţi din fermele de carne, aceştia îşi vor petrece restul vieţii într-un adăpost. Acest lucru cauzează o serie de probleme şi, fără voluntari care să-i adopte, probabil că multe dintre animalele salvate ajung să fie plasate în coada de aşteptare pentru eutanasie.

Annie nu intenţiona să adopte un câine, în special un câine salvat dintr-o fermă de reproducţie. Cu toate acestea, când a văzut căţeluşul cuibărit în braţele prietenei sale, nu s-a putut abţine să nu se îndrăgostească de el!

Tânăra a numit câinele „DeeJay” şi acum sunt cei mai buni prieteni. Un final fericit binemeritat pentru un animal care a suferit deja prea mult…

Aflaţi mai multe vizionând videoclipul de mai jos:

Ţi-a plăcut acest articol?