LiveBiz
Femeia salvează pisica aflată la un pas de moarte şi acum este total de nerecunoscut

Femeia salvează pisica aflată la un pas de moarte şi acum este total de nerecunoscut

LiveBiz » Animale » Femeia salvează pisica aflată la un pas de moarte şi acum este total de nerecunoscut

La momentul potrivit, la locul potrivit, cu persoana potrivită. O pisică a avut marele noroc să găsească persoana care avea să-i salveze viaţa.

Aşa s-a întâmplat în cazul lui Meimei, o felină subnutrită, cu mai multe răni pe piele care din pură întâmplare a ajuns în curtea casei lui Nur Hamizah Had din Malaezia.

„Aspectul ei era atât de jalnic…”, a spus Nur. „Pielea ei era infectată, avea dureri şi mirosea foarte urât”, povesteşte femeia.

Recuperare

După ce a găsit pisicuţa într-o stare teribilă, Nur a decis să înceapă lungul drum spre recuperare, chiar dacă ştia că nu va fi deloc uşor.

De îndată ce a reuşit să o facă pe pisica speriată să aibă încredere în ea, Nur a luat-o înăuntru. Curând, a venit timpul să meargă la veterinar, unde s-a descoperit că cântărea doar 2 kilograme, ceea ce a însemna că este subnutrită, în afară de alte probleme, cum ar fi infecţiile şi rănile ce trebuiau tratate de urgenţă.

Nur a numit-o Meimei şi, pe parcursul unui an, a ajutat-o cu toată dragostea şi priceperea ei să se recupereze.

Transformare

Au durat aproape şase luni până când blana lui Meimei a început să crească din nou. Şi a început, de asemenea, să se îngraşe.

„Meimei nu are o dietă specială, dar mănâncă de aproximativ patru până la cinci ori pe zi. Şi după ce mănâncă, doarme mereu”, a spus Nur pe Facebook.

„Meimei este foarte inteligentă”, mărturiseşte Nur. „Ea pare să înţeleagă întotdeauna când eu şi soţul meu vorbim cu ea”.

La un an după ce a fost salvată, Meimei este de nerecunoscut! Îi place să exploreze şi să petreacă timp cu Nur în timp ce stăpâna ei face treburile casnice. Pe scurt: o pisică fericită!

Ţi-a plăcut acest articol?