LiveBiz
Salvatorii găsesc câinele acoperit cu umflături groaznice, apoi îşi dau seama ce se întâmplase

Salvatorii găsesc câinele acoperit cu umflături groaznice, apoi îşi dau seama ce se întâmplase

LiveBiz » Animale » Salvatorii găsesc câinele acoperit cu umflături groaznice, apoi îşi dau seama ce se întâmplase

Toţi câinii merită un cămin primitor, hrană, distracţie şi multă dragoste. Dar uneori este nevoie de un erou sau chiar de mai mulţi pentru a face ca aceste lucruri să se întâmple.

În Johannesburg, Africa de Sud, un câine pe nume Belle s-a confruntat cu o problemă obişnuită, dar pentru că nu a fost tratată la timp, aceasta a scăpat de sub control.

CLAW, o organizaţie de protecţie a animalelor, a găsit-o pe Belle într-o stare atât de gravă, încât le-a înduioşat tuturor inimile. Era atât de rău acoperită de căpuşe, încât nici nu mai arăta ca un câine!

CLAW / Facebook

Infestată grav cu căpuşe, mai ales în jurul ochilor şi pe urechi, căţeluşa era atât de anemică, încât nici nu mai putea merge. Avea nevoie urgentă de îngrijiri medicale. Voluntarii au luat-o de pe stradă şi au dus-o la clinică veterinară de specialitate.

CLAW / Facebook

Cazul Bellei era atât de sever, încât în cazul în care ar fi încercat să elimine toate căpuşele în mod direct, ea ar fi pierdut prea mult sânge. Doctorii au trebuit să acţioneze rapid, fiind nevoiţi să apeleze la o soluţie ingenioasă!

CLAW / Facebook

Ei au optat pentru folosirea unor medicamente puternice antiparazitare pentru a paraliza căpuşele. Acestea urmau să cadă apoi de pe Belle şi să moară… Ideea lor s-a dovedit câştigătoare! Apoi, echipa medicală a trebuit să lucreze contra cronometru pentru a inversa starea ei critică. Belle era atât de subnutrită.

Cu fiecare zi care trecea, sănătatea Bellei a început să se îmbunătăţească. Organizaţia CLAW a postat online pozele cu Belle şi o femeie a văzut-o şi a ştiut că trebuia să facă tot posibilul să o adopte. Belle este acum complet recuperată şi trăieşte într-o casă iubitoare unde nu este neglijată!

CLAW / Facebook

Transformarea Bellei e incredibilă! Dacă ar putea să vorbească, cu siguranţă ea le-ar mulţumi tuturor pentru ajutorul oferit, dar mai ales personalului de la CLAW!

CLAW / Facebook

Vă rugăm să împărtăşiţi acest articol prietenilor dvs. pe Facebook pentru a le mulţumi salvatorilor Bellei, cât şi tuturor celorlalţi oameni cu dragoste nemăsurată faţă de animale!