LiveBiz
Acest motan o însoţeşte pe stăpâna lui de 7 ani la autobuz şi o aşteaptă să plece la şcoală

Acest motan o însoţeşte pe stăpâna lui de 7 ani la autobuz şi o aşteaptă să plece la şcoală

LiveBiz » Animale » Acest motan o însoţeşte pe stăpâna lui de 7 ani la autobuz şi o aşteaptă să plece la şcoală

Deşi se crede că sunt animale reci şi neprietenoase, chiar şi pisicile, ca şi câinii, ştiu să fie foarte afectuoase şi ataşate de familia lor. Craig, de exemplu, este un motan foarte docil şi relaxat, care s-a îndrăgostit imediat de familia care l-a adoptat, în special de cea mică a casei, o fetiţă de 7 ani.

Craig stătuse 8 luni într-un adăpost, până când Jessica Leatherman l-a observat şi l-a luat acasă cu ea. Motanul a învăţat rapid programul proprietarilor săi şi s-a adaptat perfect activităţilor acestora, în special la cele fetiţei. Când Craig şi-a dat seama că micuţa se trezeşte în fiecare dimineaţă pentru a merge la şcoală, a decis să o „însoţească” până la staţia autobuzului şcolar.

Imagine: Craig the Cat / TikTok

Mamei nu i-a venit să-şi creadă ochilor când a văzut că motanul familiei „vrea să-i ducă fiica la şcoală”. Totul a început când vacanţa s-a încheiat şi fetiţa a trebuit să iasă din casă dimineaţa devreme: Craig stătea întotdeauna în faţa uşii şi mieuna. Jessica a decis apoi să-l lase afară şi să vadă cum se comportă. Din acea zi, Craig părăseşte casa în fiecare dimineaţă alături de fiica Jessicăi şi se asigură că fetiţa urcă în autobuzul şcolar.

„Prima dată, m-am gândit: ‘Oare chiar face asta?’. Şi imediat ce a venit autobuzul, mă aşteptam să se întoarcă acasă”, povesteşte Jessica, „dar a stat acolo şi s-a asigurat că fetiţa a urcat, apoi l-a urmărit cum pleacă şi în cele din urmă vine către mine.”

Imagine: Craig the Cat / TikTok

De asemenea, se pare că Craig simte ora de întoarcere a micuţei sale stăpâne. Şi are un simţ atât de bun, încât se găseşte întotdeauna în spatele uşii, aşteptând-o. Apoi, când fetiţa ajunge de la şcoală, el o urmăreşte peste tot! O prietenie cu totul specială s-a stabilit între ei. Jessica a postat un videoclip al scenei pe profilul ei TikTok, pentru a demonstra cum Craig este nedespărţit de fiica sa; un videoclip care a adunat mii şi mii de vizualizări, amuzând şi înduioşind mulţi internauţi.

@craig_the_catBesties for life! I noticed today that Craig sits when he sees the bus. Also, look at his tail wag! 😂🤣 ##craigthecat ##busduty ##ThatCloseMessenger♬ Manke, honobo, everyday, funny, loop – arachang

Acum să mai zică cineva că toate pisicile sunt lipsite de dragoste!

Ţi-a plăcut acest articol?