LiveBiz
‘Sound Of Silence’ răsună în difuzoare. Câteva secunde mai târziu un program uluitor lasă publicul mut de uimire

‘Sound Of Silence’ răsună în difuzoare. Câteva secunde mai târziu un program uluitor lasă publicul mut de uimire

LiveBiz » Spectacol » ‘Sound Of Silence’ răsună în difuzoare. Câteva secunde mai târziu un program uluitor lasă publicul mut de uimire

Patinajul artistic este de departe unul dintre cele mai fascinante sporturi de iarnă prin talentul extraordinar al celor care îl practică, dar şi prin coregrafiile minunate pe care aceştia le prezintă în toate competiţiile de gen.

Aceşti sportivi sunt capabili să realizeze programe uluitoare care lasă publicul fără cuvinte. Când Vanessa James şi Morgan Ciprès s-au aliat pentru a ataca prima poziţie a podiumului în competiţia „International Skating Union’s World Team Trophy 2017” din Japonia, ei au devansat competiţia, fermecând iremediabil fanii cu programul pe care l-au prezentat.

YouTube

Vanessa James şi Morgan Ciprès sunt doi patinatori antrenaţi de celebrul John Zimmerman, care au păşit pe luciul gheţii cu încredere şi curaj că vor putea dovedi tuturor că sunt doi sportivi de valoare şi că între ei există o chimie extraordinară.

Pe acordurile melodiei „Sound of Silence” interpretată de trupa Disturbed, această frumoasă pereche a prezentat tuturor un program desăvârşit.

Un sincron impecabil, piruetele pline de graţie şi acrobaţiile fără cusur le-au adus ropote de aplauze din partea spectatorilor care îi priveau fermecaţi. Din fericire şi juriul a fost de aceeaşi părere!

YouTube

Graţia cu care cei doi patinatori alunecă pe gheaţă reprezintă o adevărată încântare pentru spectatori, iar coregrafia complexă pe care aceştia o pun în scenă îi ridică la rang de maeştri ai acestui sport minunat.

Juriul evaluează dificultatea programului, dar şi cât de precise sunt elementele pe care le execută, iar cei doi cu siguranţă excelează la acest capitol. Coregrafia lor este perfectă şi pur şi simplu captivantă.

Morgan o aruncă pe Vanessa în aer de parcă aceasta ar cântări cât un fulg, apoi o aşază înapoi pe gheaţă cu o lejeritate uimitoare.

YouTube

Priviţi cu atenţie elementul uluitor de la minutul 1:50, atunci când Vanessa şi Morgan fac ceva care vă va lăsa pur şi simplu fără cuvinte. Vă vor da emoţii, aşteptând ca ea să aterizeze în siguranţă şi să obţină cel mai bun punctaj din întreg programul.

De fapt, publicul a fost atât de impresionat, încât toată lumea a oferit perechii de patinatori aplauze la scenă deschisă la final. Trebuie să fim de acord, sunt incredibili.

Cei doi au executat fără probleme acest program spectaculos. Pregătiţi-vă să fiţi uimiţi de talentul lor!

YouTube

Urmăriţi până la final coregrafia lor fascinantă în videoclipul de mai jos. Abia aşteptăm să vedem ce va mai pregăti acest duo dinamic pentru spectacolele viitoare.

Pentru prestaţia lor impresionantă, aceşti patinatori au fost medaliaţi cu aur, adunând cel mai mare punctaj. O distincţie meritată pe deplin!

Ţi-a plăcut acest articol?