LiveBiz
Tânărul găseşte doi pui abandonaţi în deşert, îi salvează şi decide să călătorească împreună cu ei prin lume

Tânărul găseşte doi pui abandonaţi în deşert, îi salvează şi decide să călătorească împreună cu ei prin lume

LiveBiz » Animale » Tânărul găseşte doi pui abandonaţi în deşert, îi salvează şi decide să călătorească împreună cu ei prin lume

În vârstă de 30 de ani, Jordan Kahana a fost întotdeauna pasionat de câini şi era pe punctul de a adopta un exemplar când biroul său s-a închis pentru sărbători. Acela a fost momentul când a decis să-şi planifice o călătorie cu maşina pe teritoriul Statelor Unite.

În timp ce conducea de-a lungul unui drum pustiu prin deşertul Arizona, bărbatul a dat peste doi pui mici abandonaţi.

Fără să se gândească de două ori, a dus câinii la veterinar şi, odată ce puii au fost trataţi de deshidratare severă, Jordan i-a adoptat.

Totul s-a întâmplat în decembrie 2016 şi, din acea zi, trio-ul s-a constituit într-o echipă de nedespărţit, călătorind împreună de-a lungul şi de-a laţul Statelor Unite.

Jordan a numit puii Sedona şi Zeus şi a călătorit cu cei doi pe o distanţă de peste 48.000 de km, traversând 35 de state americane.

De atunci, a împărtăşit cele mai frumoase şi memorabile momente ale călătoriilor sale pe Instagram şi YouTube şi este destul de clar de ce oamenii s-au îndrăgostit iremediabil de „echipa de aventuri”.

Doar priviţi câteva dintre imaginile din această frumoasă poveste:

Ce minunat, nu-i aşa? Nu există satisfacţie mai mare decât să ştii că au fost salvate încă două vieţi!

Ţi-a plăcut acest articol?