LiveBiz
Un grădinar devine cel mai bun prieten al unei lebede singuratice: o hrăneşte şi o îngrijeşte în fiecare zi

Un grădinar devine cel mai bun prieten al unei lebede singuratice: o hrăneşte şi o îngrijeşte în fiecare zi

LiveBiz » Animale » Un grădinar devine cel mai bun prieten al unei lebede singuratice: o hrăneşte şi o îngrijeşte în fiecare zi

Majoritatea oamenilor tind să stabilească o legătură de durată şi complet emoţională cu un animal de companie; Fie că este un câine, o pisică sau chiar un peşte mic sau o pasăre, este imposibil să nu te ataşezi de un asemenea tovarăş de viaţă.

Dar ce părere aţi avea dacă v-am spune că există un bărbat care a format o prietenie deosebită cu o frumoasă lebăda albă de cel puţin un an? Această poveste parcă desprinsă din basme s-a petrecut în Madrid, Spania.

Raul Pirù este grădinarul mănăstirii regale San Lorenzo de El Escorial şi se ocupă de cel puţin un an de conservarea florei acestui complex extraordinar. Tocmai în această locaţie unică şi rară, Raul a stabilit o prietenie tandră şi neaşteptată cu o lebădă.

Imaginile acestei prietenii au fost surprinse de soţia lui Raul, Cala, care pe profilul ei oficial de Instagram a postat fotografii ale legăturii care s-a format între soţul ei şi acest splendid exemplar sălbatic.

Raul a reuşit să se împrietenească cu lebăda tocmai pentru că pasărea era solitară şi nu avea alături niciun alt exemplar; din acest motiv, pe parcursul unui an întreg, grădinarul a avut grijă de lebădă şi a hrănit-o, ca şi când ar fi fost un prieten adevărat.

Raul spune că a fost nevoie de trei lucruri pentru a intra în graţiile acestei frumoase lebede albe: „Multe dimineţi, multă răbdare, multă afecţiune şi acesta este rezultatul!”

Iar dacă rezultatul final este o prietenie tandră între un om şi o pasăre sălbatica, atunci acest bărbat merită toate aprecierile!

Ţi-a plăcut acest articol?