LiveBiz
La 3 ani îşi întâlneşte surioara nou-născută şi-i promite că mereu o va proteja: videoclipul este adorabil

La 3 ani îşi întâlneşte surioara nou-născută şi-i promite că mereu o va proteja: videoclipul este adorabil

LiveBiz » Familie » La 3 ani îşi întâlneşte surioara nou-născută şi-i promite că mereu o va proteja: videoclipul este adorabil

Când un cuplu decide să aibă un al doilea copil, nu este întotdeauna atât de simplu să poată gestiona emoţiile şi reacţiile primului-născut. Oare va fi fericit să devină „cel mai mare dintre fraţi” şi să aibă grijă de o soră mică sau de un frate mai mic? Nimeni nu poate anticipa acest lucru, dar cu siguranţă se poate lucra în acest sens. Ştim că micuţii pot fi geloşi pe atenţia acordată noului venit, chiar dacă nu ar trebui să aibă motive de îngrijorare: mama şi tata îi iubesc pe amândoi în mod egal!

Micuţa Molly Conley avea doar 2 ani când mama ei i-a spus că va deveni sora cea mare şi importantă. Din fericire, această veste a părut să o încânte…

Imagine: Facebook / Heather Chase

Micuţa Molly a fost bucuroasă de vestea primită încă din primul moment. De nouă luni nu aştepta altceva decât sosirea surorii sale mici. Molly ştie exact ce înseamnă să fii „micuţa casei”, întrucât are un frate mai mare, Jack, care a avut mereu grijă de ea cu multă dragoste. În cele din urmă, a venit rândul ei să întoarcă aceeaşi afecţiune şi protecţie unei surori mai mici.

A aşteptat şi a tot aşteptat, până când a fost dezamăgită de faptul că sora ei mai mică „a ratat petrecerea organizată cu ocazia zilei sale de naştere”. Mama a liniştit-o şi a consolat-o, spunându-i că-şi va întâlni în curând surioara şi că vor mai fi multe zile de naştere pe care le vor petrece împreună.

Imagine: Facebook / Heather Chase

Când a venit în sfârşit vremea să meargă la spital pentru a o întâlni pe Cora, surioara nou-născută, Molly nu şi-a mai putut stăpâni emoţiile. De îndată ce a văzut-o, chipul i s-a luminat într-un zâmbet plin de fericire. Micuţa Molly a fost şi mai fericită că a putut să o ţină pentru câteva clipe în braţe: o scenă adorabilă, filmată de familia ei, în care fetiţa îşi întâlneşte surioara mult dorită. „Tocmai ai ieşit din burta mamei şi în mod sigur nu te voi lăsa să cazi… sau să pleci”, spune ea încet înainte de a-i oferi un sărut pe frunte.

Este clar că Molly îşi va trata sora mai mică cu aceeaşi dragoste pe care o primeşte de la familia ei în fiecare zi!

Iată videoclipul care surprinde scena nepreţuită:

Publicată de Heather Chase pe Duminică, 3 noiembrie 2019

Ţi-a plăcut acest articol?