LiveBiz
Căţeluşa adoptă un ied rămas orfan şi are grijă de el ca şi cum ar fi propriul ei pui

Căţeluşa adoptă un ied rămas orfan şi are grijă de el ca şi cum ar fi propriul ei pui

LiveBiz » Animale » Căţeluşa adoptă un ied rămas orfan şi are grijă de el ca şi cum ar fi propriul ei pui

O căţeluşă adorabilă a ajuns să adopte un ied rămas orfan, pe care îl iubeşte de parcă ar fi propriul ei căţel. Deşi subiectul poate părea ciudat, căţeluşa ne aminteşte că în timp ce omul acţionează din raţiune, animalele o fac din instinct. Încă un exemplu al faptului că dragostea maternă în cazul animalelor este un sentiment greu de egalat.

Numele ei este Shadow, o căţeluşă care a decis să fie mama unui pui care nu este nici pe departe înrudit cu ea.

Femela Ciobănesc German cu o frumoasă blană albă se simte o mămică norocoasă, chiar dacă nu este puiul său natural. Este vorba despre un ied rămas orfan de care s-a îndrăgostit din prima clipă şi acum este dispusă să aibă grijă de el până la sfârşitul zilelor.

Ca semn al acestei decizii, ea nu vrea să-l părăsească nicio clipă şi îl spală în mod conştient aşa cum ar face orice câine cu pui săi neajutoraţi.

Mai mult, micuţul pare foarte încântat de proaspătă mamă care l-a adoptat.

Potrivit lui Robin Krumm, proprietara câinelui, iedul adoptat este în mod specific puiul unei capre pitice. Shadow l-a întâlnit la scurt timp după venirea sa pe lume şi nevoia de a avea grijă de el i s-a activat instantaneu.

Observându-l aşa mic şi neputincios, dar şi cu o blană asemănătoare cu a ei, între cei doi a fost dragoste la prima vedere şi de atunci sunt de nedespărţit.

Este evident că micuţul i-a activat căţeluşei un profund instinct matern.

Deoarece căţeluşa nu are lapte pentru a-l hrăni, Robin îi dă laptele atât de necesar cu un biberon, în timp ce Shadow încearcă să fie mereu lângă el. Încă de mică, Shadow s-a remarcat prin faptul că este o fată deosebit de iubitoare; proprietara a rămas uimită de nesfârşitele demonstraţii de dragoste ale mamei adoptive: Shadow îi ţine iedului de cald, îl linge şi sărută cât e ziua de lungă.

Acţiuni care, fără îndoială, l-au copleşit total pe iedul căruia îi place doar să fie alături de ea.

Este adevărat că iedul şi câinele sunt o pereche puţin ciudată, dar dragostea i-a adus împreună şi asta trebuie să fie cel mai important lucru într-o familie.

În faţa acestei realităţi, Robin a decis să nu intervină, iar atâta timp cât nu apar probleme majore, iedul va rămâne animalul de companie al familiei, alături de Shadow.

Tocmai de aceea căută un nume potrivit pentru „puiul” lui Shadow.

Robin a fost plăcut surprins şi de faptul că este prima dată când îşi vede câinele într-o postură atât de protectoare faţă de un alt animal.

Shadow protejează de obicei copiii şi alţi membri ai familiei sale, dar în prezenţa pisicilor sau a altor câini tinde să fie defensivă. De fapt, frumoasa femelă Ciobănesc German este greu de controlat atunci când animalul de companie al unui vecin intră pe proprietatea stăpânei sale.

Ciobăneştii Germani sunt câini foarte protectori, aşa că nu era de mirare de ce Shadow era atât de teritorială, dar acum totul s-a schimbat. Un videoclip care a devenit viral pe internet ne arată transformarea căţeluşei.

„Din anumite motive, iedul crede că Shadow este mama lui, iar lui Shadow îi convine asta de minune”, spune proprietara căţeluşei.

Pentru Robin este foarte clar că Shadow se simte ca şi mama iedului, iar puiul, probabil se adaptează la viaţa canină, deşi este un exemplar foarte ciudat.

Femeia nu ştie ce se va întâmpla în viitor când iedul va începe să crească, dar între timp este fericită că are privilegiul de a asista zilnic la o asemenea prietenie şi este dispusă să-şi sprijine căţeluşa în tot ce are nevoie.

Dacă toţi oamenii ar fi la fel de iubitori ca Shadow, cu siguranţă lumea în care trăim ar fi cu mult mai bună!

Ţi-a plăcut acest articol?