LiveBiz
Câinele intră în casa cuprinsă de flăcări, îl trezeşte pe proprietar şi îi salvează viaţa

Câinele intră în casa cuprinsă de flăcări, îl trezeşte pe proprietar şi îi salvează viaţa

LiveBiz » Animale » Câinele intră în casa cuprinsă de flăcări, îl trezeşte pe proprietar şi îi salvează viaţa

Un câine din Carolina de Sud, numit Curly, a înduioşat inimile tuturor datorită loialităţii faţă de proprietarul său, Brian Rand.

Brian spune că viaţa lui s-ar fi încheiat într-un mod tragic dacă nu ar fi fost decizia eroică şi curajoasă a lui Curly de a-l salva.

Brian, un veteran al războiului din Vietnam, dormea ​​profund când casa lui a fost cuprinsă de flăcări în miezul nopţii. În timp ce flăcările se ridicau vertiginos peste casă, Curly a fugit înăuntru pentru a-l trezi pe Brian. Câinele loial a refuzat să-şi părăsească stăpânul, chiar şi atunci când camera s-a umplut de un fum negru, sufocant. Curly a continuat să-l împungă pe Brian cu botul până când, în cele din urmă, bărbatul s-a trezit.

Era aproape dimineaţă când Brian s-a trezit şi şi-a dat seama de pericolul în care se afla. L-a prins pe Curly de zgardă şi a reuşit să iasă chiar înainte ca acoperişul să se prăbuşească. A sunat la pompieri, dar casa lui arsese deja în mare parte. A reuşit să-şi recupereze doar câteva medalii.

Brian crede că nu ar fi supravieţuit dacă nu ar fi fost acolo Curly să-l trezească. Din păcate, a pierdut aproape totul în acest tragic incendiu, dar e împăcat că el şi îngerul său salvator sunt teferi şi nevătămaţi.

Reportajul despre curajul incredibil al lui Curly:

Ţi-a plăcut acest articol?