LiveBiz
Are 101 ani şi e ultima supravieţuitoare din distribuţia filmului „Pe aripile vântului”: Nu o să vă vină să credeţi cum arată ea astăzi

Are 101 ani şi e ultima supravieţuitoare din distribuţia filmului „Pe aripile vântului”: Nu o să vă vină să credeţi cum arată ea astăzi

LiveBiz » Wow » Are 101 ani şi e ultima supravieţuitoare din distribuţia filmului „Pe aripile vântului”: Nu o să vă vină să credeţi cum arată ea astăzi

Exista o mulţime de filme clasice pe care încă le mai vizionam cu plăcere, dar niciunul nu se apropie de capodopera „Pe aripile vântului”. Chiar dacă este un film destul de lung (3h58m), sunt multe persoane care pot spune că l-au văzut de nenumărate ori fără să se plictisească.

Cu un scenariu de excepţie şi o distribuţie de zile mari, „Pe aripile vântului” mai numără o sigură actriţă care a supravieţuit până în zilele noastre. Olivia de Havilland are 101 ani şi arată incredibil pentru vârsta ei.

Olivia de Havilland este ultima stea în viaţă de sex feminin din epoca de aur a Hollywood-ului. Ea este, de asemenea, singura persoană din filmul „Pe aripile vântului” care încă mai trăieşte.

La vârsta de 101 ani, ea arată minunat.

Facebook

Născută la Tokyo din părinţi britanici, Olivia de Havilland s-a mutat în copilărie în California, unde a avut un debut de poveste la Hollywood. Mama ei, care fusese actriţă înainte de a se căsători, i-a predat Oliviei şi surorilor sale lecţii de actorie, muzică şi dans.

A fost momentul când pasiunea Oliviei pentru actorie a început să prindă formă, urmând o carieră de succes şi un total de peste 40 de filme. Unul dintre ele a fost filmul de referinţă al cinematografiei mondiale „Pe aripile vântului”, unde a interpretat rolul lui Melanie Hamilton.

Facebook

De-a lungul carierei sale, Olivia a avut o rivalitate îndelungată cu sora ei, Joan Fontaine.

Au avut o relaţie teribilă care s-a agravat în 1941, când surorile au concurat pentru premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă. Premiul a fost acordat lui Joan pentru rolul său din filmul Suspicion (Suspiciune).

Facebook

Olivia a fost recent decorată cu Ordinul Imperiului Britanic de către regina Elisabeta a II-a. Astăzi trăieşte în Paris – şi este la fel de frumoasă cum a fost întotdeauna!

Olivia de Havilland a avut o viaţă incredibilă şi cu siguranţă poate spune că şi foarte lungă. Trebuie să fii o persoană privilegiată să ajungi la 101 de ani şi să rămâi atât de frumoasă!

Cât priveşte longevitatea sa, Olivia spune că secretul e un optimism fără margini. Niciodată nu a gândit negativ şi orice simptom legat de sănătate, apărut cu înaintarea în vârstă, nu l-a privit ca pe un blestem al îmbătrânirii, ci ca pe un mister ce trebuie rezolvat, cucerit, depăşit.

Distribuiţi acest articol dacă sunteţi de acord că vârsta este doar un număr!

Ţi-a plăcut acest articol?