LiveBiz
Patru căţeluşi rămaşi orfani găsesc confort şi alinare „sub carapacea” unei ţestoase de 36 de kg

Patru căţeluşi rămaşi orfani găsesc confort şi alinare „sub carapacea” unei ţestoase de 36 de kg

LiveBiz » Animale » Patru căţeluşi rămaşi orfani găsesc confort şi alinare „sub carapacea” unei ţestoase de 36 de kg

Tocmai când credeam că nimic nu ne mai poate surprinde, apare o poveste frumoasă ca aceasta. Aşa cum am auzit cu toţii de unele conexiuni cu adevărat improbabile între animalele din diferite specii, acesta este cu siguranţă una care le întrece pe toate.

Totul a început când un bărbat din Corona, California, a găsit patru căţeluşi abia veniţi pe lume pe proprietatea sa. Mai întâi el a căutat-o ​​pe mama lor, dar din moment ce a văzut că timpul trece şi ea nu-şi mai vizitează puii, bărbatul a decis să-i ajute.

Aşa că i-a luat într-o cutie şi a plecat în căutarea unei case noi pentru cei mici.

Anunţ

Următoarea oprire a fost la 2nd Chances Rescue, un cunoscut adăpost pentru animale. Acolo, Andrea, una dintre voluntare, a decis să ducă puii la ea acasă pentru că erau prea mici pentru a fi adoptați.

Spera că acolo puii îşi vor găsi pe cineva care să aibă grijă de ei. Și nu este vorba despre un câine sau un om așa cum ați putea crede, ci de o broască țestoasă uriașă numită Goliat.

La rândul său salvat, Goliat a fost adoptat de Andrea şi de atunci cei doi au o legătură minunată. Aşadar, voluntara de la adăpost s-a gândit că ar fi o idee minunată să-i facă cunoştinţă ţestoasei de 36 de kilograme cu cei patru noi membri ai familiei la. Şi întrucât Goliat nu este altceva decât un uriaş blând, între el şi cei patru prieteni blănoşi, se prefigura o legătură puternică şi eternă.

Cu toate acestea, Andrea nu era sigură că lucrurile se îndreaptă în direcţia corectă, aşa că în primele câteva zile a crezut că Goliat va fi reticent cu noii veniţi. Aşa că a intrat în panică când într-o zi nu a mai putut găsi puii, doar pentru a-i vedea în adăpostul personal al lui Goliat. Atunci şi-a dat seama că cei patru căţeluşi şi ţestoasa vor fi inseparabili.

Este minunat să vezi căţeluşii mângâiaţi de Goliat, care le oferă dragostea de care au cu adevărat nevoie.

Andrea a spus că îi va păstra pe toţi, deoarece sunt foarte fericiţi împreună şi îşi petrec tot timpul jucându-se cu cel mai bun prieten al lor, Goliat.

Ţi-a plăcut acest articol?