LiveBiz
Un câine vagabond se furişează la o nuntă şi trage un pui de somn pe voalul miresei – Iar răspunsul cuplului este perfect

Un câine vagabond se furişează la o nuntă şi trage un pui de somn pe voalul miresei – Iar răspunsul cuplului este perfect

LiveBiz » Animale » Un câine vagabond se furişează la o nuntă şi trage un pui de somn pe voalul miresei – Iar răspunsul cuplului este perfect

Ceremonia religioasă a căsătoriei are întotdeauna o încărcătură emoţională cu totul specială. Mirele şi mireasa se întrec în a-şi face surprize unul altuia pentru că acest moment nepreţuit să nu fie uitat niciodată. De multe ori şi invitaţii sunt complicii unor astfel de momente, iar emoţia este cu atât mai mare.

De data aceasta însă, nu surpriza venită din partea vreunei rude a făcut furori, ci apariţia neaşteptată a unui patruped ce a luat prin surprindere atât mirii, cât şi invitaţii prezenţi la acest eveniment deosebit.

Citiţi mai jos întreaga poveste!

Felipe Paludetto / Facebook

Marília şi Matheus îşi planificaseră de luni întregi ziua nunţii în cele mai mici detalii. Când momentul cel mare în sfârşit a sosit, cei doi au fost tare încântaţi deoarece avea să fie începutul vieţii lor ca soţ şi soţie.

Deşi în dimineaţa nunţii au văzut la meteo că erau prognozate furtuni în zona lor din São Paulo, Brazilia, asta nu i-a descurajat – ei reuşind să mute desfăşurarea întregului eveniment într-un cort special instalat.

Felipe Paludetto / Facebook

În timp ce Marília şi Matheus făceau ultimele pregătiri, furtuna s-a dezlănţuit. Pe măsură ce oaspeţii îşi ocupau locurile în cort, s-a întâmplat ca un câine vagabond să se rătăcească în mijlocul nunţii. Patrupedul era ud şi căuta cu disperare un adăpost.

Câinele intrase în cort chiar cu câteva clipe înainte ca Marília să păşească spre altar. Toată lumea a fost uimită când a văzut că în locul miresei, patrupedul a fost cel care şi-a făcut apariţia pe culoar!

Felipe Paludetto / Facebook

Câţiva oaspeţi au alungat câinele, iar nunta a continuat. Marília a păşit pe culoar şi l-a întâlnit pe alesul inimii sale lângă altar. Dar, atunci când tânărul şi-a spus jurămintele, câinele şi-a făcut din nou apariţia, alergând direct spre ei.

De data aceasta, patrupedul a parcurs tot drumul până la altar. Apoi, spre surpriza tuturor, el s-a aşezat pe voalul Maríliei şi s-a pregătit să tragă un pui de somn!

Felipe Paludetto / Facebook

Marília este o mare iubitoare de animale şi a fost bucuroasă să lase câinele să rămână în cortul cald şi uscat. „A fost o surpriză plăcută pentru mine, deoarece îmi plac animalele”, a precizat ea pentru The Dodo. „Mi-a plăcut foarte mult.”

Câinele a rămas în cort pe tot parcursul ceremoniei şi în prima parte a petrecerii. Când ploaia s-a oprit, câinele a ieşit din cort, dispărând în noapte. În acea seară, Marília şi Matheus au discutat şi au decis că vor să-l adopte. Au petrecut o săptămână încercând să dea de urma câinelui. În cele din urmă, au primit informaţii în legătură cu locul unde ar putea fi găsit!

Marília Pieroni

„Am decis să-l adoptăm pentru că este un biet câine fără stăpân”, a spus Marília. „Ne-a luat mult timp să-l găsim din nou, dar ieri am fost contactaţi de cineva care ne-a indicat unde se află.”

Marília şi Matheus au luat acasă câinele şi l-au numit Snoop. I-au făcut o baie caldă şi i-au dat o mulţime de mâncare şi apă. Înconjurat de multă dragoste, Snoop s-a adaptat imediat în casa lor – de parcă şi-a adus aminte de cei doi miri fericiţi care l-au lăsat să se adăpostească la nunta lor.

„L-am luat acasă şi l-am îmbăiat”, a spus Marília. „S-a jucat mult, a mâncat şi a băut apă. Este super fericit şi a dormit foarte bine în prima noapte.”

Marília Pieroni

Snoop îi iubeşte nespus pe noii lui stăpâni, iar ei îl iubesc la fel de mult. Marília a rezumat perfect sentimentele tuturor:

„Suntem cu toţii foarte fericiţi”.

Marília Pieroni

Când Snoop a apărut la nunta lui Matheus şi a Maríliei, tot ce-şi dorea era un loc cald pentru a se adăposti de ploaie. Câinele nu şi-ar fi imaginat niciodată că acest lucru îi va aduce căminul perfect şi o familie iubitoare pentru totdeauna! Suntem atât de bucuroşi că Matheus, Marília şi Snoop s-au găsit unul pe celălalt.

Felicitări tinerilor căsătoriţi şi căţeluşului care acum formează o familie minunată! Distribuiţi dacă sunteţi de acord că orice animal merită şansa la o viaţă mai bună!