LiveBiz
Supranumit „cel mai trist motan din lume”, pisoiul îşi recapătă în cele din urmă zâmbetul când este adoptat

Supranumit „cel mai trist motan din lume”, pisoiul îşi recapătă în cele din urmă zâmbetul când este adoptat

LiveBiz » Animale » Supranumit „cel mai trist motan din lume”, pisoiul îşi recapătă în cele din urmă zâmbetul când este adoptat

Acesta este Benben, cunoscut drept „cel mai trist motan din lume”. Bietul animal îşi petrecea zilele într-un adăpost, aşteptând să fie eutanasiat.

Avea probleme la coloana vertebrală, câteva răni adânci şi o bucată din urechea stângă îi lipsea. Benben trebuie să fi fost atacat de un animal mai mare şi excesul de piele de pe fată îl făcea să pară mereu trist.

Voluntarii din adăpost erau de părere că Benben parcă ştia că în curând viaţa îi va fi curmată, aşa că a încetat să mai mănânce, să bea apă sau chiar să se mişte.

Până când o femeie cu inimă mare ce lucrează pentru o clinică veterinară a decis să-l adopte. „Am reuşit să îl adoptăm cu o zi înainte de eutanasierea programată şi l-am luat pe Benben acasă”, a povestit doamna.

De îndată ce Benben a părăsit adăpostul, a suferit o transformare incredibilă.

„El a început să toarcă, să zâmbească şi să se întindă spre noi pentru a căuta afecţiune”, a spus proprietara. „Îmi place să cred că a înţeles că este în siguranţă şi că de acum are o casă unde este iubit şi respectat”.

Deşi medicii veterinari erau de părere că Benben nu va mai putea să se deplaseze niciodată, el nu numai că merge, dar poate chiar să alerge şi să sară pe distanţe scurte.

Şi de parcă ar fi vrut să le arate tuturor cât se mult se înşelaseră în privinţa lui, „cel mai trist motan din lume” a devenit acum un pisoi foarte fericit…

Ţi-a plăcut acest articol?