LiveBiz
Bunicul este lăudat pentru felul în care rezistă crizelor de răsfăţ ale nepotului. Am râs cu poftă când am aflat metoda lui

Bunicul este lăudat pentru felul în care rezistă crizelor de răsfăţ ale nepotului. Am râs cu poftă când am aflat metoda lui

LiveBiz » Umor » Bunicul este lăudat pentru felul în care rezistă crizelor de răsfăţ ale nepotului. Am râs cu poftă când am aflat metoda lui

Toată lumea iubeşte o glumă bună. Iar acest mesaj publicat în secţiunea de bancuri a portalului Reddit nu face excepţie. Oricine a crescut vreodată un copil poate rezona cu acest lucru şi va fi de acord că această întâmplare este de tot hazul.

E vorba despre un bunic şi de situaţiile dificile cu care se confruntă atunci când merge la cumpărături împreună cu nepotul lui.

Dacă aţi mers vreodată însoţiţi de un copil la cumpărături, cu siguranţă ştiţi despre ce este vorba. Câteodată lucrurile pot escalada până la plânsete, cerinţe vocale a tot felul de lucruri, ajungând uneori chiar la a se da cu fundul de gresie în magazin. Toate acestea trebuie să le evitaţi prin a-i spune copilului că nu poate obţine tot ceea ce vede.

Ţinând cont de cele de mai sus, o clientă a unui magazin a văzut un bunic descurcându-se ca un expert în faţa crizelor de răsfăţ ale nepotul său, cu răbdarea şi compasiunea unui sfânt. Dar atunci când femeia a decis să-l laude pe bunic pentru modul în care gestionase situaţia, lucrurile s-au dovedit a fi mai încâlcite decât şi-a imaginat.

Citiţi până la final şi veţi înţelege despre ce este vorba.

uldissprogis

„Era evident pentru această femeie că bunicul era cu braţele încărcate şi cu nepotul ţipând după bomboane la raionul dulciuri, după fursecuri la raionul biscuiţi şi după fructe, cereale şi băuturi răcoritoare la celelalte raioane. De fiecare dată, bunicul se uita spre el, spunând cu voce controlată: ‘Uşor, William, nu durează mult. Uşor, băiete.’”

„A urmat o altă criză de răsfăţ din partea copilului şi femeia îl aude din nou pe bunic spunând calm: ‘E în regulă William, doar câteva minute şi vom pleca de aici. Rezistă, băiete.’ Ajunşi la casă, micul terorist aruncă nişte lucruri din coş şi bunicul îi spune din nou pe un ton foarte calm: ‘William, William, relaxează-te amice, nu te enerva. Vom fi acasă peste doar cinci minute; Stai liniştit, William.’”

My Asperger’s Child

Impresionată peste măsură, femeia merge în faţa magazinului, unde bunicul îşi aranja cumpărăturile şi îşi urca nepotul în maşină.

„- Ştiu că nu este treaba mea, dar ai fost uimitor mai devreme. Nu-mi dau seama cum ai făcut.” – îi mărturiseşte femeia, bunicului.

„- În tot acest timp ţi-ai păstrat calmul şi indiferent de cât de tare şi de deranjant a fost cel mic, ai spus că totul va fi bine. William e foarte norocos să te aibă ca bunic!”

„- Mulţumesc,” îi răspunde bunicul, „dar eu sunt William. Numele micului ştrengar este Kevin.”

Haha! Într-o lume ideală, cei care au grijă de copii ar reacţiona ca şi cum William ar fi micuţul, dar nimeni nu este perfect tot timpul. Bunicul William merită toate aprecierile pentru că ştie de minune cum să se descurce cu un copil neastâmpărat!

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia pe Facebook!

Ţi-a plăcut acest articol?