LiveBiz
Sandra Bullock reacţionează cu furie: ‘Să nu mai spunem niciodată „copii adoptaţi”. Sunt copiii noştri şi punct’

Sandra Bullock reacţionează cu furie: ‘Să nu mai spunem niciodată „copii adoptaţi”. Sunt copiii noştri şi punct’

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Sandra Bullock reacţionează cu furie: ‘Să nu mai spunem niciodată „copii adoptaţi”. Sunt copiii noştri şi punct’

Uneori, nu reuşim să înţelegem în totalitate semnificaţia cuvintelor pe care le folosim în viaţa de zi cu zi, mai ales când ne referim la oameni.

Când vine vorba de instinctul matern, societatea în general recunoaşte o mamă ca pe cineva care a conceput şi a dat naştere unui copil. Totuşi, din diverse motive, este de multe ori uitat faptul că milioane de oameni din întreaga lume devin părinţi prin adopţie.

Pentru mamele şi taţii care aleg să adopte, problema este foarte simplă: copiii pe care îi au sunt copiii lor, la fel ca şi când ar avea o legătură biologică. Şi totuşi, unii oameni persistă în a face distincţie prin folosirea termenului de „copii adoptaţi”.

Ei bine, actriţa Sandra Bullock a luat poziţie şi a cerut în mod public ca această practică să înceteze, în cadrul unui interviu acordat revistei InStyle. Are doi copii adoptaţi, iar din punctul ei de vedere îi sunt la fel de apropiaţi ca orice copil născut de ea în mod natural. Poate că nu este mama lor biologică, dar instinctele ei materne nu se deosebesc de cele ale unei mame obişnuite.

Sandra Bullock este mama a doi copii pe care i-a adoptat, Louis, de 8 ani şi Laila, de 5 ani.

Încă de la adopţia lor, vedeta de la Hollywood i-a ţinut pe amândoi în afara atenţiei publice. Este foarte protectivă cu intimitatea copiilor săi şi are toate motivele să facă asta.

Sandra Bullock / Instagram

Bullock, în vârstă de 54 de ani, a contestat recent ideea prin care copiii adoptaţi sunt menţionaţi ca atare, cerând public ca societatea şi mass-media să renunţe la acest termen învechit.

‘Hai să ne referim la toţi copiii drept „copiii noştri”. Nu spune niciodată „copilul meu adoptat” ‘: Nimeni nu îşi numeşte copilul „copilul meu făcut în vitro” sau „copilul meu din flori”, a spus Bullock în interviul acordat InStyle.

Sandra Bullock / Instagram

Sandra consideră că femeile au dreptul să ceară oamenilor să nu mai facă distincţia între copiii biologici şi „copiii adoptaţi”, deoarece a da naştere unui copil nu este singura modalitate prin care poţi include un copil într-o familie.

Actriţa vrea ca micuţii ei să aibă parte de o creştere şi o educaţie absolut normală.

Sandra Bullock / Instagram

În anul 2015, ea a deschis chiar şi un proces împotriva unei publicaţii care folosea imaginile fiicei ei, Laila, fără consimţământul său

Sandra Bullock / Instagram

O mamă nu este pur şi simplu persoana care asigură mediul propice dezvoltării copilului în cele 9 luni de sarcină. O mamă este cea care îi oferă copilului toată dragostea ei, formând o legătură neînchipuită care depăşeşte orice barieră.

Dacă şi voi credeţi că nu există nimic mai puternic decât legătura dintre o mamă şi copilul ei, distribuiţi acest articol pe Facebook.

Ţi-a plăcut acest articol?