LiveBiz
Pisoiul găseşte o casă, intră pe fereastră şi îl adoptă pe omul care locuieşte acolo

Pisoiul găseşte o casă, intră pe fereastră şi îl adoptă pe omul care locuieşte acolo

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Pisoiul găseşte o casă, intră pe fereastră şi îl adoptă pe omul care locuieşte acolo

Era o zi ca oricare alta când utilizatorul Imgur Nigeltown a venit acasă doar pentru a găsi un intrus stând cuminte pe scaunul său preferat.

Nu s-ar fi aşteptat niciodată că ideea lui de a lăsa fereastra deschisă ar putea avea astfel de urmări.

Nigeltown a scos imediat telefonul mobil pentru a surprinde dovezi ale acestei „infracţiuni” în timp ce intrusul continua să îl privească fără teamă.

„Am ajuns acasă de la serviciu şi am dat peste această micuţă fiinţă blănoasă relaxându-se în casa mea. Trebuie să fi intrat pe vreo fereastră deschisă. – Eu nu deţin o pisică.”

Nigeltown a observat că noul său oaspete nu avea zgardă, dar a decis să cerceteze dacă există cineva care ar fi putut pierde un pisoi. Cu toate acestea, niciunul dintre vecinii săi nu a reclamat dispariţia vreunei feline în apropierea casei sale.

A doua zi, Nigeltown şi-a dus noul prieten la veterinar. A fost verificat dacă are microcip, însă medicul nu a putut identifica vreunul. Cu toate acestea, a găsit o grămadă de purici şi paraziţi intestinali. Cu pisoiul vaccinat şi tratat în mod corespunzător, cei doi prieteni se puteau declara mulţumiţi că tocmai încheiaseră prima lor vizită la veterinar.

Pentru liniştea lui, Nigeltown a verificat din nou prin cartier pentru a se asigura că nu există vreo persoană căreia să-i lipsească un pisoi neastâmpărat.

Nimeni nu l-a recunoscut pe micul animal blănos, aşa că Nigetown şi-a oficializat o dată pentru totdeauna relaţia cu noul său prieten, pe care l-a numit Buddy şi l-a invitat să rămână alături de el pentru totdeauna!

Ţi-a plăcut acest articol?