LiveBiz
Când a descoperit că pisica ei are un prieten bun la adăpost, această femeie a decis să-l adopte şi pe el

Când a descoperit că pisica ei are un prieten bun la adăpost, această femeie a decis să-l adopte şi pe el

LiveBiz » Animale » Când a descoperit că pisica ei are un prieten bun la adăpost, această femeie a decis să-l adopte şi pe el

Doi buni prieteni pot fi recunoscuţi de la depărtare, pentru că este o legătură specială care îi uneşte şi care depăşeşte toate provocările şi dificultăţile. Un prieten este acel cineva care ne luminează viaţa, dar şi persoana care alege să rămână cu noi atunci când avem mai mare nevoie. Este dificil să trăieşti fără prieteni, deoarece fiinţa umană este prin natura sa un „animal social”, care tinde să imite comportamentul majoritar.

Nu este sigur că acest lucru este valabil şi în lumea animalelor, dar cu toţii putem fi de acord că pisicile şi câinii se ataşează de semenii lor, mai ales după ce au împărtăşit împreună o parte importantă din viaţă. Dwight şi Conan, de exemplu, sunt doi pisoi tandri care, timp de 1 an, au fost întotdeauna împreună, împărtăşind ceea ce s-ar putea numi „o frumoasă prietenie”. Din păcate, căile lor s-au separat brusc, la fel şi prietenia lor, deoarece Dwight a fost transferat într-un alt adăpost şi ulterior adoptat. Din fericire, totul a luat o turnură neaşteptată…

Imagine: Facebook / Megan Marsh

Când Dwight a ajuns la un adăpost din Kennebunk, Maine (SUA), s-a speriat pentru că nu cunoştea pe nimeni. Pisoiul locuise în ultimul an într-un alt adăpost, unde devenise incredibil de prietenos cu un alt pisoi, Conan. Încă din prima zi, între cele două feline s-a stabilit o chimie specială, care i-a determinat să fie mereu împreună, indiferent de ceea ce făceau.

Imagine: Facebook / Megan Marsh

După un an de prietenie, Dwight a fost dus în Maine, unde şi-a întâlnit noua „mamă”, o femeie pe nume Megan Marsh. Marsh a ştiut din prima clipă că Dwight era pisica potrivită pentru ea. După ani de ezitări, a decis în cele din urmă să adopte una. Dar Marsh nu ştia despre trecutul lui Dwight şi habar nu avea că Dwight avea undeva un prieten cu totul special.

Imagine: Facebook / Megan Marsh

„Dwight este cea mai dulce pisică pe care am văzut-o vreodată”, povesteşte Marsh, îngrijorată iniţial că va ajunge să adopte un animal rece şi neprietenos. Aşa că Dwight s-a dovedit a fi pisica perfectă: iubeşte îmbrăţişările şi o urmăreşte peste tot în apartamentul său.

Povestea lui Dwight a devenit mai clară când unul dintre voluntarii adăpostului a contactat-o pe Marsh pentru a-i spune despre Conan, care încă aştepta să fie adoptat. În urma acestui apel telefonic, voluntarul spera să-i reunească pe cei doi vechi prieteni.

Imagine: Facebook / Megan Marsh

Marsh a cântărit mult ideea de a mai adopta o altă pisică, temându-se că apartamentul ei ar putea să nu fie suficient de mare, dar în cele din urmă a luat o hotărâre.

Imagine: Facebook / Megan Marsh

Megan a decis să îl adopte şi pe Conan, convinsă că face ceea ce trebuie pentru animalul ei de companie. „Are sens, cei doi au fost cei mai buni prieteni. Aş fi nebună dacă nu i-aş reuni”, mărturiseşte Marsh.

O poveste cu final fericit în care prietenia a triumfat în cele din urmă!

Ţi-a plăcut acest articol?