LiveBiz
Gemenii nou-născuţi se îmbrăţişează în timpul băiţei de parcă ar fi încă în pântecele mamei lor

Gemenii nou-născuţi se îmbrăţişează în timpul băiţei de parcă ar fi încă în pântecele mamei lor

LiveBiz » Familie » Gemenii nou-născuţi se îmbrăţişează în timpul băiţei de parcă ar fi încă în pântecele mamei lor

Să ai un frate geamăn poate fi un lucru incredibil; este acea persoană care îţi este mereu alături încă de la început, într-o legătură care durează toată viaţa

Un videoclip incredibil ne dezvăluie cât de profundă este această legătură, atât înainte de naştere cât şi imediat după acest moment minunat: doi băieţi nou-născuţi nu contenesc să se îmbrăţişeze, aşa cum o făceau până nu demult şi în pântece!

Într-un videoclip care a fost vizionat de aproape 50 de milioane de ori pe YouTube, doi bebeluşi abia născuţi, primesc o baie şi continuă să se ţină în braţe unul pe altul, înfăşurându-şi braţele şi picioarele mici unul în jurul celuilalt.

Gemenii primesc o baie specială pentru bebeluşi, dezvoltată de Sonia Rochel, asistentă în cadrul secţiei de neo-natologie dintr-o maternitate franceză

Tehnica este concepută pentru sugarii mai mici de două luni, deoarece este menită să reproducă starea de bine şi senzaţia de a fi în uter.

Acest lucru ar putea explica de ce gemenii sunt atât de drăgălaşi unul cu celălalt – îşi doresc să fie aproape unul de celălalt aşa cum erau înainte de a se naşte.

Vă invităm să urmăriţi cu atenţie videoclipul de mai jos:

Ce videoclip incredibil! Arată adevărata legătură unică şi iubitoare dintre gemeni încă de la naştere.

Ţi-a plăcut acest articol?