LiveBiz
Timp de 8 ani a trăit înlănţuită într-un garaj întunecat. Priviţi-o cum arată după doar câteva luni de libertate

Timp de 8 ani a trăit înlănţuită într-un garaj întunecat. Priviţi-o cum arată după doar câteva luni de libertate

LiveBiz » Animale » Timp de 8 ani a trăit înlănţuită într-un garaj întunecat. Priviţi-o cum arată după doar câteva luni de libertate

Când un animal îşi petrece o bună parte din viaţă limitat într-un spaţiu mic, perspectiva sa asupra lumii înconjurătoare este complet denaturată. Să-l obişnuieşti pe acesta cu normalitatea se poate dovedi o sarcină complicată, dar rezultatul este cu siguranţă pe măsura aşteptărilor.

Timp de opt ani, Lola a trăit într-un garaj rece şi întunecat. Afecţiunea şi interacţiunea cu oamenii s-au dovedit a fi lucruri neştiute pentru acest câine. Foştii proprietari nu au lăsat-o niciodată liberă, aşa că animalul nu a văzut niciodată lumina soarelui şi singurul său culcuş era podeaua rece de beton. Când o femeie şi-a dat seama în sfârşit ce se întâmplă, aceasta a anunţat deîndată organizaţia AMA Animal Rescue.

Instagram – lolathepitbullnyc

Din fericire, salvatorii sosiţi la faţa locului au reuşit să-l convingă pe fostul proprietar al Lolei să-i lase să o ia cu ei. Se aşteptau să fie temătoare şi agresivă, deoarece nu văzuse niciodată atât de mulţi oameni. Dar s-a dovedit că s-au înşelat… căţeluşa i-a primit dând bucuroasă din coadă şi gata oricând să-şi facă noi prieteni.

Lola a fost dusă la veterinar, probabil pentru prima dată în viaţa ei, unde i-au fost descoperite şi înlăturate unele tumori. Apoi a fost mutată într-un adăpost unde a petrecut foarte puţin timp. Norocul i-a surâs, fiind rapid adoptată de Charlene von Saher din Manhattan.

Instagram – lolathepitbullnyc

În ciuda importantelor schimbări petrecute într-o perioadă scurtă de timp, Lola s-a adaptat rapid în noua sa locuinţă şi stilului de viaţă confortabil.

Instagram – lolathepitbullnyc

„Ea şi-a dat seama imediat unde sunt locurile unde poate să doarmă şi care dintre ele este mai moale şi mai confortabil pentru ea”, povesteşte von Saher. De fapt, nu era mulţumită cu un culcuş mic şi neîncăpător. După ce a dormit pe beton timp de atâţia ani, Lola a decis să fie creativă când vine vorba de somn. Asemenea altor câini, Lola a ales canapeaua şi patul lui von Saher, însă şi-a găsit timp să se relaxeze şi pe şezlongul de pe terasă.

Instagram – lolathepitbullnyc

Dar asta nu e tot. Văzând atât de multe lucruri noi pentru prima dată, căţeluşa a decis să se aventureze în lumea decoraţiunilor interioare.

„Lola a luat câteva perne de pe patul meu şi a pus stăpânire pe ele”, a spus von Saher. „Când am ajuns acasă, am găsit-o cocoţată pe perne. Era în mijlocul patului dormind pe pernele mele. A fost ca în povestea ‘Prinţesa şi bobul de mazăre’, unde domniţa ajunge să doarmă pe mai multe perne de puf.”

Instagram – lolathepitbullnyc

Lola, de obicei, doarme în oricare dintre culcuşurile ei, dar uneori devine foarte creativă… „Am plecat doar pentru un minut, iar când m-am întors, Lola îşi aranjase culcuşurile într-o nouă formă”, a spus von Saher. „A fost foarte amuzant. Nu mi-a venit să să cred când am intrat pe uşă.”

Deşi a fost neglijată şi abuzată atâta timp, acum are un cămin permanent, este iubită, răsfăţată şi trăieşte viaţa pe care o merita dintotdeauna.

„O iubesc din toată inima”, mărturiseşte von Saher. „Ea a dat o nouă dimensiune vieţii mele”.

Distribuiţi această poveste cu final fericit tuturor prietenilor care iubesc animalele.

Ţi-a plăcut acest articol?