LiveBiz
Paralizat după ce a fost lovit de maşină, câinele s-a chinuit săptămâni întregi până când cineva l-a salvat

Paralizat după ce a fost lovit de maşină, câinele s-a chinuit săptămâni întregi până când cineva l-a salvat

LiveBiz » Animale » Paralizat după ce a fost lovit de maşină, câinele s-a chinuit săptămâni întregi până când cineva l-a salvat

Proprietarul lui Alfredo l-a abandonat la o groapă de gunoi dintr-un mic sat din afara Atenei, Grecia. Din păcate, în cazul patrupezilor din Grecia, acest lucru este foarte frecvent şi nu este o noutate să vezi câini care hoinăresc pe străzi.

Nu se ştie de cât timp trăia Alfredo la groapa de gunoi, dar lucrurile s-au agravat la ceva vreme după ce a fost abandonat. Într-una din zile, în timp ce îşi căuta de mâncare pe străzi, Alfredo a fost accidentat de un conducător auto.

Din păcate, persoana care l-a lovit pe Alfredo nu s-a oprit să-l şi ajute, lăsându-l grav rănit pe stradă.

Alfredo s-a chinuit săptămâni întregi cu dureri agonizante înainte ca salvatorii să-l găsească şi să-l ducă în cele din urmă la veterinar. El a sfârşit având coloana vertebrală fracturată şi picioarele pline de răni din cauza modului în care se deplasa. Era, de asemenea, foarte slăbit şi plin de căpuşe. În plus, îi lipsea şi jumătate de ureche din motive necunoscute.

Alfredo a fost salvat în iulie 2015 şi a petrecut mult timp în numeroase case temporare, dar din păcate nimeni nu a vrut cu adevărat să-l adopte.

Din cauza problemelor de coloană, Alfredo are nevoie de un scaun cu rotile pentru a se deplasa. În ciuda dizabilităţii sale, Alfredo adoră să alerge şi să se joace ca orice alt câine.

Este un câine adorabil, cu multă energie, dar au trecut deja patru ani şi încă se află în căutarea unui cămin permanent. Îi iubeşte pe toţi cei pe care îi întâlneşte, inclusiv câinii şi chiar pisicile. Este foarte afectuos şi adoră să fie îmbrăţişat şi mângâiat.

Deoarece Alfredo se află într-un scaun cu rotile, are nevoie ca scutecul să-i fie schimbat la fiecare câteva ore, dar este un proces uşor pentru că stă foarte cuminte.

Organizaţia de salvare promite că va învăţa pe oricine este dispus să-l adopte pe Alfredo cum să aibă grijă de el în mod corect.

Daţi click aici pentru a afla mai multe despre Alfredo pe pagina sa de adopţie şi, dacă sunteţi interesaţi să-l adoptaţi, contactaţi organizaţia de salvare la adresa: info@zerostraypawject.org.

Distribuiţi acest articol cu toţi iubitorii de animale!