LiveBiz
Femeia de 97 de ani este atacată de 4 câini agresivi în grădină. Pisica ei riscă totul ca să o salveze

Femeia de 97 de ani este atacată de 4 câini agresivi în grădină. Pisica ei riscă totul ca să o salveze

LiveBiz » Animale » Femeia de 97 de ani este atacată de 4 câini agresivi în grădină. Pisica ei riscă totul ca să o salveze

În ultimii ani, pitbulii au fost înconjuraţi de multe controverse, fiind chiar consideraţi una dintre cele mai periculoase rase de câini. O rasă de câini destul de controversată, ce păcăleşte totuşi aparenţele.

De cele mai multe ori, dacă deţii un astfel de exemplar, toată lumea ţine să te avertizeze despre pericolul la care te expui tu şi inevitabil persoanele din jur.

Chiar dacă sunt consideraţi de mulţi oameni ca făcând parte din categoria câinilor agresivi, medicii veterinari susţin că într-un mediu prielnic pot fi chiar animale de companie foarte devotate.

Dar poate cel mai important aspect este următorul: comportamentul lor depinde de modul în care sunt crescuţi şi de relaţia stăpânului cu ei.

Cu ceva timp în urmă, Sophie Thomas, o rezidentă din Harrison, Michigan, ar fi putut fi victima unei poveşti cu final trist: în vârstă de 97 de ani, femeia lucra în grădina ei, când a dat nas în nas cu 4 pitbulli agresivi.

YouTube

În videoclipul de mai jos, Sophie povesteşte cum îşi petrecea ziua în grădina ei, zmulgând păpădiile şi alte buruieni din pământul brun.

„Dintr-o dată”, spune ea, „am văzut 4 câini pitbull care au venit către mine şi m-au înconjurat”.

„Au continuat să se mişte în jurul meu. Unul dintre ei s-a repezit spre mine, dar am reuşit să-l lovesc şi s-a retras.”

„Apoi altul a încercat să se apropie de mine, moment în care am îngheţat de frică.”

Din fericire, primul pitbull nu reuşise decât să o zgârie pe Sophie, iar bătrâna nu avea nicio idee cum se va termina totul.

Acela a fost momentul când a văzut-o pe Tiger, pisica ei.

YouTube

Simţind pericolul, Tiger a decis să distragă atenţia câinilor pentru a-şi salva stăpâna.

Văzându-şi stăpâna înconjurată, Tiger a sărit chiar în mijlocul agitaţiei. Apoi, a fugit spre garaj, conducând câinii furioşi departe de femeia în vârstă.

„Nu ştiu ce s-ar fi întâmplat dacă pisica mea nu ar fi intervenit. Este mereu lângă mine şi mă urmăreşte pe lângă casă. E foarte prietenoasă, pentru că trăiesc singură.”

Sophie nu era sigură dacă Tiger a supravieţuit întâlnirii cu cei 4 câini. Dar după ce bătrâna a intrat în casă pentru a scăpa de câini, pisica eroină şi-a făcut apariţia la uşă.

Se pare că cei 4 câini locuiesc într-o casa învecinată. Ann Daniels, proprietara câinilor, a declarat că sunt „prietenoşi”.

YouTube

„Fiul meu a uitat uşa dormitorului deschisă şi au ieşit pe fereastră. M-am simţit îngrozitor”, spune ea.

În urma acestui incident, Ann a fost amendată cu suma de 300 de dolari pentru că a lăsat câinii liberi, iar animalele au rămas în carantină timp de 10 zile.

„Îi mulţumesc mereu lui Dumnezeu pentru că a intervenit pisica mea. Pentru că ea a fost cea care m-a ajutat cu adevărat.” – mărturiseşte bătrâna.

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia pe Facebook.