LiveBiz
Bunica în vârstă de 80 de ani se lasă machiată de nepoata ei şi arată cu 20 de ani mai tânără

Bunica în vârstă de 80 de ani se lasă machiată de nepoata ei şi arată cu 20 de ani mai tânără

LiveBiz » Wow » Bunica în vârstă de 80 de ani se lasă machiată de nepoata ei şi arată cu 20 de ani mai tânără

Folosit corect, machiajul poate fi un aliat extraordinar în estomparea imperfecţiunilor feţei sau a urmelor lăsate de trecerea anilor; nu toţi oamenii care au ajuns la anumită vârstă acceptă cu demnitate trecerea timpului sau ridurile care le apar pe chip, la fel cum îşi fac griji că şi-au pierdut strălucirea şi farmecul pe care le aveau când erau mai tineri. Deci ce poţi face pentru a găsi puţin din tinereţea şi farmecul pierdut? În acest caz, machiajul este soluţia!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TEAFLEGO (@teaflego)

Beneficiile şi magia machiajului sunt vedetele acestei poveşti de makeover. O bunică de 80 de ani, plictisită de aspectul ei neglijent, a decis să se lase machiată de nepoata sa şi să se transforme într-o regină venită direct dintr-o carte de poveşti. Bunica a vrut doar să se simtă frumoasă din nou.

Livia Lilly, această femeie de 80 de ani, care locuieşte în Croaţia, a devenit o senzaţie pe internet atunci când nepoata ei, Tea Mua Flego, o adevărată artistă în machiajul profesionist, a decis să-şi ajute ruda în vârstă să se simtă mai frumoasă pentru o zi. Rezultatul acestei experienţe incredibile este surprinzător şi neaşteptat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TEAFLEGO (@teaflego)

Tot ce a fost nevoie a fost o utilizare pricepută a conturului, a rujului, a genelor false şi a mâinii profesioniste şi creative a nepoatei pentru a-şi transforma bunica într-o vedetă de cinema pe care să o invidieze toată lumea. Tea a mers la azilul de bătrâni unde se află bunica ei pentru a-i îndeplini acesteia dorinţa, iar la final femeia arătă cu 20 de ani mai tânără: „A fi într-un azil de bătrâni şi a auzi numeroasele reacţii pozitive din întreaga lume referitoare la aspectul ei înseamnă foarte mult pentru ea!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TEAFLEGO (@teaflego)

Într-adevăr, postările de pe Instagram în care apare Livia Lilly au devenit imediat virale, strângând peste 25.000 de aprecieri în aceeaşi zi în care Tea a postat „şedinţa foto” cu bunica ei.

Nimeni nu poate nega, bunica Livia este cu adevărat de nerecunoscut şi cu acel machiaj profesional pe faţă, cu siguranţă arătă cu peste 20 de ani mai tânără. Ce părere aveţi, preferaţi frumuseţea feminină cu câteva tuşe în plus de machiaj, sau frumuseţea naturală la orice vârstă?

Spuneţi-vă părerea în secţiunea de comentarii!

Puteţi continua să urmăriţi călătoria artistică şi profesională a tinerei Tea Mua Flego aici.

Ţi-a plăcut acest articol?