LiveBiz
Femeia decide să demisioneze pentru a-şi căuta câinele pierdut şi îl găseşte după 57 de zile

Femeia decide să demisioneze pentru a-şi căuta câinele pierdut şi îl găseşte după 57 de zile

LiveBiz » Animale » Femeia decide să demisioneze pentru a-şi căuta câinele pierdut şi îl găseşte după 57 de zile

Sentimentele pe care le ai pentru un câine sau pentru animalul tău de companie sunt ceva de nedescris şi nu pot fi explicate cu uşurinţă, mai ales celor care nu au avut niciodată norocul de a avea un prieten cu patru picioare în copilărie sau, mai târziu, pe parcursul vieţii.

Orice proprietar de câine ştie ce înseamnă să ai alături un animal atât de loial şi mai ştie, de asemenea, cât de multă durere poate pricinui pierderea sa. Carole King, o femeie din Washington, îşi pierduse câinele mult iubit, dar nu a renunţat până nu l-a găsit… după 57 de zile.

imagine: Facebook / Debora Larose

În timpul unei scurte vacanţe în Montana, Carole şi soţul ei, Verne, au pierdut-o pe Katie, o frumoasă femelă Border Collie. Cuplul se odihnea în hotel când deodată a izbucnit furtuna care a determinat dispariţia câinelui lor: tunetele şi fulgerele trebuie să-l fi speriat foarte mult pe bietul câine care, panicat, a fugit după ce a găsit o ieşire din hotel.

Când un animal de companie este pierdut, şansele de a-l găsi nu sunt întotdeauna favorabile, ci dimpotrivă. Dar, în ciuda acestui fapt, Carole şi soţul ei s-au străduit să încerce să o aducă Katie acasă.

imagine: Facebook / Debora Larose

Fiind foşti ofiţeri de poliţie, cei doi şi-au folosit toate cunoştinţele pentru a încerca să-şi găsească câinele. În noaptea în care Katie a dispărut, proprietarii au căutat-o ​​până la 4 dimineaţa, scotocind zona şi cartierele din jur, în ciuda întunericului. Ulterior, soţii au distribuit aproximativ 500 de pliante cu fotografia lui Katie şi au continuat să răspândească vestea pe reţelele de socializare. Cuplul a apelat, de asemenea, la metode inovatoare în speranţa că îşi va găsi câinele, inclusiv camere şi capcane pentru animale de companie pline cu gustările ei preferate.

Când Carole şi-a dat seama că nu mai poate continua căutările lui Katie din cauza slujbei, a decis să renunţe: „Katie era mai importantă pentru mine. La serviciu am spus pur şi simplu că aştept să se termine săptămână şi plec. Dar aş fi plecat chiar în minutul acela…”

După 57 de zile de la dispariţie, căutarile neobosite au dat în sfârşit rezultate: Katie a fost găsită într-un mic orăşel dintr-un alt stat, deshidratată şi cântărind cu 5 kilograme mai puţin. Bucuria lui Carole de a-şi îmbrăţişa din nou căţeluşa a fost de nedescris. După o lună şi jumătate de căutări, povestea lui Katie şi a familiei sale a avut sfârşitul fericit pe care îl merita.

Ţi-a plăcut acest articol?