LiveBiz
Bărbatul suferă un AVC, dar este salvat de Ciobănescul German pe care îl adoptase cu doar câteva luni în urmă

Bărbatul suferă un AVC, dar este salvat de Ciobănescul German pe care îl adoptase cu doar câteva luni în urmă

LiveBiz » Animale » Bărbatul suferă un AVC, dar este salvat de Ciobănescul German pe care îl adoptase cu doar câteva luni în urmă

Când două fiinţe se întâlnesc pentru prima dată şi ştiu că nu se vor mai despărţi niciodată, atunci se spune că destinul le-a unit; acest lucru este adevărat atât în ​​ceea ce priveşte sentimentul iubirii, cât şi în cazul prieteniei care poate apărea între un om şi un câine. În cele din urmă, întâlnirea dintre Brian Myers, protagonistul poveştii noastre, şi Sadie, un Ciobănesc German, a fost scânteia care a stârnit prietenia reciprocă şi loialitatea pe care o au acum unul pentru celălalt.

Anunţ
Imagine: Ramapo-Bergen Animal Refuge / YouTube

Sadie este un tandru Ciobănesc German care şi-a pierdut familia şi a fost dus la Adăpostul pentru animale Ramapo-Bergen din New Jersey, SUA; de-a lungul timpului, câinele devenise din ce în ce mai temător faţă de oameni şi avea multe dificultăţi în stabilirea unei legături, chiar şi cu voluntarii adăpostului. Dar toate acestea până să-l cunoască pe Brian Myers, care s-a îndrăgostit imediat de Sadie şi a decis să-l adopte.

Imagine: Ramapo-Bergen Animal Refuge / YouTube

Este adevărat că Brian făcuse primul gestul de a-i oferi câinelui o viaţă nouă, dar se părea că soarta le rezervase ceva ce nici prin gând nu le trecea celor doi protagonişti ai noştri: curând, Sadie însuşi urma să fie cel care avea să salveze viaţa iubitului său stăpân. Într-o zi, în timp ce era acasă, Brian a suferit un accident vascular cerebral, care l-a paralizat parţial; câinele, dându-şi seama că stăpânul său nu era deloc bine, a început să-l lângă şi apoi să latre foarte tare pentru a încerca să atragă atenţia unui vecin care putea veni să-i ajute…

Imagine: Ramapo-Bergen Animal Refuge / YouTube

Nimeni nu părea să răspundă la zgomotul făcut de Sadie, aşa că Ciobănescul German a reacţionat într-un mod incredibil: l-a făcut pe Brian să-l apuce cu o mână de zgardă şi l-a târât până la telefonul fix; bărbatul a povestit ce s-a întâmplat: „A înţeles că am probleme şi era neliniştit. I-am apucat zgarda şi a ştiut că trebuie să mă ajute să obţin ajutorul de care aveam nevoie. Sadie a început să-l tragă cu toate forţele sale. Cu ajutorul lui, am reuşit să mă târăsc pe podea pentru a suna la salvare.”

Imagine: Ramapo-Bergen Animal Refuge / YouTube

Acum, Brian este bine şi în afara oricărui pericol; a fost salvat la timp de medici şi se află într-un centru medical, recuperându-şi încet forţele pentru a merge acasă şi a-l îmbrăţişa din nou pe Sadie: „Îmi este tare dor de el şi abia aştept să-l văd şi să-i arăt toată dragostea; promit că îi voi oferi cea mai bună viaţă posibilă şi nu voi uita niciodată loialitatea şi eroismul său din acea noapte înfricoşătoare!”

Dacă nici aceasta nu este o poveste care să vă convingă să credeţi în prietenia profundă dintre oameni şi câini, atunci ce altceva ar putea să o facă?

Ţi-a plăcut acest articol?