LiveBiz
Aceste căsuţe arcuite nu sunt doar adorabile – ci şi incredibil de accesibile, costând doar 1.000 de dolari

Aceste căsuţe arcuite nu sunt doar adorabile – ci şi incredibil de accesibile, costând doar 1.000 de dolari

LiveBiz » Familie » Aceste căsuţe arcuite nu sunt doar adorabile – ci şi incredibil de accesibile, costând doar 1.000 de dolari

Conceptul „Tiny House” are din ce în ce mai mulţi adepţi ce caută să reducă impactul asupra mediului înconjurător. Unele dintre aceste case pot părea mici, dar măsoară 2.5 metri lungime şi 2.5 metri lăţime. Însă poate cel mai important aspect este costul. Aceste case de dimensiuni mici costă mult mai puţin decât o casă cu dimensiuni standard. Dar, când decideţi să achiziţionaţi o casă mică, doriţi să obţineţi un preţ cât mai bun fără a afecta nivelul de confort.

O companie care se face din ce în ce mai remarcată pe piaţa de locuinţe accesibile este „Arched Cabins” din Texas. Casele arcuite au fost folosite pentru o varietate de scopuri, inclusiv ca studiouri de artă, refugii de vânătoare şi locuinţe pentru pensionari. Vă invităm să descoperiţi doar câteva dintre modelele oferite de această companie inovatoare.

Tiny House Blog

Preţul unei astfel de case porneşte de la 1.000 de dolari pentru modelul de 2.5 m x 2.5 m. Chiar şi cel mai scump model de casă produs de această companiei costă în jur de 20.000 de dolari. De asemenea, ele pot fi personalizate după gustul fiecăruia, deşi acest lucru duce la creşterea preţului final.

Modelul de 1000 de USD

Arched Cabins

Iată modelul cel mai accesibil – 2.5 m x 2.5 m, menţionat mai sus. Modelul dispune de un acoperiş arcuit, oferind proprietarilor un spaţiu fără precedent atunci când vine vorba de o casă mică. Acest lucru le permite proprietarilor să se bucure de un living aerisit în partea de jos şi o zonă pentru odihnă în partea de mansardă.

Modelul de 20.000 de USD

Arched Cabins

Cel mai scump model de bază al companiei poate ajunge la aproximativ 20.000 de dolari, cu toate facilităţile. Este foarte accesibil, beneficiind în acelaşi timp mai mult spaţiu şi caracteristici speciale. Acest model ceva mai scump este comparabil cu o casă, oferind un spaţiu util de 9 – 12 metri.

Arched Cabins

Modele personalizate

DIY Cozy Home

Compania Arched Cabins le permite clienţilor să-şi personalizeze casele pe care le cumpăra în funcţie dorinţele fiecăruia. Singurul lucru care stă în calea personalizării vreunui model este bugetul clientul şi mărimea spaţiului util.

DIY Cozy Home

Acest model de 7 metri x 7 metri are un interior impresionant, completat de un balcon din fier forjat cu vedere la nivelul inferior. Camera de zi personalizată dispune de un bar utilat, o bucătărie spaţioasă şi o privelişte minunată în zona de living. La etaj este un dormitor complet şi baie modernă pentru un confort maxim.

DIY Cozy Home

Aici este un model de 7 x 12 metri care costă 30.000 USD cu toate utilităţile. Casa cu pereţi de lemn are o zonă de living foarte spaţioasă la parter. Este exemplul perfect a ceea ce puteţi face cu una dintre casele Arched Cabins.

DIY Cozy Home

Această casă are un acoperiş arcuit de 5 metri, şi gros de 10 cm, oferind oricărei familii o mulţime de spaţiu liber, indiferent dacă se află la etaj sau la parter. De fapt, casa este suficient de încăpătoare pentru a se potrivi unei familii de dimensiuni medii.

Procesul de construcţie

Procesul de construire al casei Archer Cabins este destul de simplu şi fără complicaţii, cu kituri care vă permit să vă ridicaţi propria locuinţă rapid şi uşor. Videoclipul de mai jos detaliază procesul de construcţie al unui model de 4 x 6 metri.

Descoperiţi mai multe în videoclipul de mai jos.

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia.

Ţi-a plăcut acest articol?