LiveBiz
Pisicuța adoptată oferă un zâmbet adorabil noii sale proprietare de fiecare dată când este pozată

Pisicuța adoptată oferă un zâmbet adorabil noii sale proprietare de fiecare dată când este pozată

LiveBiz » Animale » Pisicuța adoptată oferă un zâmbet adorabil noii sale proprietare de fiecare dată când este pozată

Uneori, câinii şi pisicile ştiu să ne uimească cu comportamente şi moduri de a face lucruri care nu pot decât să ne însenineze zilele şi să ne fure un zâmbet chiar şi în cele mai întunecate momente.

Nu este o coincidenţă faptul că mulţi oameni îşi tratează prietenii cu patru picioare ca şi cum ar fi membri cu drepturi depline ai familiei, tovarăşi de viaţă pe care să-i aibă întotdeauna alături, capabili să simtă empatie şi să trezească simpatia.

Acesta este şi cazul lui Blossom, pisicuța adorabilă care, datorită unui anumit „talent”, a făcut înconjurul lumii în timp record.

Lauren Boutz / Facebook

Primele săptămâni de viaţă, pentru Blossom, nu au fost uşoare. Venită pe lume pe stradă, a avut norocul să fie adoptată de Lauren Boutz, o mare iubitoare de animale. Femeia îşi dedică o mare parte din timp ajutând felinele fără adăpost din Albuquerque, oraşul său natal, să-şi găsească o familie care să le adopte şi să le iubească.

Acelaşi lucru a fost valabil şi pentru Blossom. Datorită pasiunii ei pentru pisici, Lauren nu a putut decât să o copleşească cu afecţiune pe micuţa Blossom, care a decis să i-o returneze într-un mod cu adevărat unic.

Lauren Boutz / Facebook

Ori de câte ori Lauren sau iubitul ei îi fac o fotografie cu telefonul, pisicuţa pozează literalmente şi le oferă prietenilor ei un zâmbet minunat: expresia fetişoarei lui Blossom nu poate fi descrisă decât prin cuvântul „zâmbet”.

Lauren Boutz / Facebook

Odată publicate online, fotografiile care o înfăţişează pe adorabilă Blossom au devenit rapid virale, umplându-le multora inimile de bucurie şi strângând mii de distribuiri şi „aprecieri”. Şi nici nu ar putea fi altfel: la urma urmei, trebuie doar să le privim pentru a ne da seama cum aceste animale mici, chiar şi cu un mic gest sau cu o expresie facială, ne pot însenina chiar şi cea mai tristă zi.

Lauren Boutz / Facebook
Ţi-a plăcut acest articol?