LiveBiz
O femeie în vârstă de 96 de ani își vinde casa: apoi cumpărătorii trec pragul şi descoperă un secret vechi de 72 de ani

O femeie în vârstă de 96 de ani își vinde casa: apoi cumpărătorii trec pragul şi descoperă un secret vechi de 72 de ani

LiveBiz » Poveşti de viaţă » O femeie în vârstă de 96 de ani își vinde casa: apoi cumpărătorii trec pragul şi descoperă un secret vechi de 72 de ani

V-aţi uitat vreodată la acel vecin cu care nu vorbiţi niciodată şi v-aţi întrebat cum arată casa lui? Dacă este curat şi ordonat sau trăieşte într-o mizerie cumplită.

Convieţuirea într-un bloc, câteodată, îţi dă prilejul ca privind pe fereastră, uneori să fii gelos văzând cât de frumos sunt aranjate apartamentele vecinilor, de parcă ar fi desprinse din reviste.

Alteori poţi avea surpriza de a vedea şi unele locuinţe murdare, lucru care te face să te întrebi cum pot rezista unii oameni să trăiască într-un astfel de mediu.

În anul 2014, o femeie de 96 de ani din Toronto, Canada, încerca să-şi vândă casa situată în cartierul Bloor West Village. La o simplă privire, din exterior construcţia arăta ca orice altă casă din zonă. Nimeni nu avea idee ce se ascundea înăuntru.

Acum, probabil că vă întrebaţi dacă interiorul arăta îngrozitor. Se întâmplă uneori, mai ales în cazul persoanele în vârstă care nu mai au pe nimeni să le ajute, să nu păstreze casa într-o stare bună.

Este de înţeles că atunci când îmbătrânesc, oamenii nu mai au puterea de a ţine totul în ordine. Dar această femeie avea o surpriză în interiorul casei sale la care nimeni nu se aştepta.

YouTube

Această casă era decorată cu grijă şi puteţi vedea în mod clar că în spatele fiecărui tablou, obiect de mobilier sau lucru se află şi mult bun gust.

Totul, de la podea la tavan, fusese decorat în stilul clasic al anilor ’50 – ’60: sculpturi metalice, covoare colorate, perdele roz şi multe altele.

Proprietara de 96 de ani, a fost anterior croitoreasă şi a încercat întotdeauna să fie foarte strictă în privinţa interiorului. Puteţi vedea că ea a decorat totul cu pasiune. În ciuda vârstei sale înaintate, ea a reuşit să facă în aşa fel ca totul să nu pară atins de trecerea celor 72 de ani de când locuia în această casă.

Cu greu poţi să crezi că cineva a trăit aici – totul este în stare perfectă! Priviţi fotografiile şi pregătiţi-vă să fiţi fermecaţi de această casă uimitoare:

Holul.

YouTube

Un hol frumos și primitor. Priviţi ce tapet!

Bucătăria.

YouTube

Fosta croitoreasă ştia cu siguranţă cum să decoreze o bucătărie pentru a o face pe cât de ingenioasă, pe atât de practică.

Zona pentru mic dejun.

YouTube

Acest loc confortabil este perfect pentru a vă trezi şi a vă bucura de prima masă a zilei.

Camera de zi.

YouTube

Sufrageria este cu adevărat elegantă. Aici puteţi invita orice personalitate publică la un ceai, fără să vă fie ruşine!

Dormitorul.

YouTube

Un dormitor simplu, dar nu mai prejos decât restul casei.

Pivniţa cu zonă de bar.

YouTube

Cine nu a visat să aibă propriul bar în pivniţă? Chiar şi aici, femeia a făcut o treabă perfectă. Deşi designul arată diferit faţă de restul casei, nu credem că există cineva care ar refuza un pahar cu băutură pe care să-l deguste în acest loc.

Care este camera care v-a plăcut cel mai mult? Împărtăşiţi-ne părerile în comentarii!

Ţi-a plăcut acest articol?