LiveBiz
Copilul s-a născut fără mâini şi fără picioare – Priviţi momentul emoţionant când se deplasează pentru prima oară

Copilul s-a născut fără mâini şi fără picioare – Priviţi momentul emoţionant când se deplasează pentru prima oară

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Copilul s-a născut fără mâini şi fără picioare – Priviţi momentul emoţionant când se deplasează pentru prima oară

Katie Whiddon şi prietenul ei Cole Greene, au fost copleşiţi de lacrimi după ce au văzut că fiul lor de 4 ani se deplasează pentru prima dată.

S-ar putea să vă gândiţi că vârsta de 4 ani poate fi destul de târzie pentru ca un copil să înceapă să meargă, dar ceea ce a făcut ca acest moment să fie atât de emoţionant şi special este faptul că băieţelul în cauză nu are nici mâini şi nici picioare.

Katie avea doar 18 săptămâni de sarcină când a fost la medic pentru o ecografie şi a primit veşti devastatoare. Fiul lor, Camden, nu avea dezvoltat niciun membru – fiind diagnosticat cu o afecţiune denumită amelia/phocomelia.

Katie Whiddon / Facebook

După aflarea diagnosticului, Katie s-a temut că fiul ei va avea nevoie de ajutor pentru a rezolva chiar şi cele mai simple sarcini de-a lungul vieţii.

„Când am aflat că nu va avea mâini şi picioare, m-am gândit că va fi doar o legumă… nu ştiam la ce să mă aştept”, a mărturisit ea într-un interviu acordat revistei People. „Tocmai împlinisem 19 ani şi nu ştiam dacă voi putea să fiu îndeajuns de bună pentru el.”

În ciuda temerilor sale, acum Camden se dovedeşte a fi un băieţel extrem de curajos, puternic şi vesel. Nimic nu îl opreşte sau îl îngreunează în lumea asta.

„Când avea aproximativ 2 luni, l-am aşezat pe patul meu… L-am văzut cu colţul ochiului cum a lovit jucăriile cu micile lui braţe. Am început să plâng de fericire pentru că am avut confirmarea că va fi capabil să facă multe lucruri”.

Katie Whiddon / Facebook

În imaginile filmate, Camden poate fi văzut stând în faţa tatălui său, Cole Greene; Acesta îşi încurajează băieţelul adorabil, în timp ce sora mai mare a lui Camden îl laudă pe fundal.

„Vin spre tine!”, exclamă Camden, încântat. „Pot merge!”

Acesta a fost un moment magic, care a dovedit tuturor celor prezenţi că micul Camden are puterea să învingă şi să realizeze orice îşi va dori.

Katie Whiddon / Facebook

În timpul emoţionantei filmări, atât Greene, cât şi Camden, se pot auzi spunând cu multă bucurie că „merge ca Nick”, referindu-se la vorbitorul motivaţional şi autorul Nick Vujicic, care s-a născut cu un sindrom similar cu cel al lui Camden.

„Am început să plângem, atât de mândri eram”, a spus Katie despre impresionantul moment. „Nu ştiam când va veni acea zi. Nu m-am gândit că era pregătit şi am fost atât de surprinsă şi fericită.”

Reuşita incredibilă a lui Camden a fost filmată şi postată pe Facebook. De atunci, a fost vizionată şi distribuită de mii de ori. Katie este încrezătoare că băiatul ei puternic şi hotărât va face lucruri grozave în lume.

Katie Whiddon / Facebook

„Puteţi să o numiţi intuiţie de mamă, dar simt că va fi unul dintre acei vorbitori motivaţionali; iar acum, pentru că a devenit cunoscut, va avea un punct de plecare, aşa că atunci când va fi pregătit să vorbească despre el, va avea mulţi oameni care vor dori să-l asculte şi cărora le va păsa despre ceea ce va avea de spus.”

Nu există nicio îndoială că micuţul Camden va avea un viitor strălucit. După ce veţi urmări videoclipul de mai jos, veţi înţelege de ce.

 

With some coaching and a pep talk from his Daddy, CAMDEN FINALLY LEARNED HOW TO WALK! I cried like a baby! I’ve been looking forward to this moment for the past 4 years and it finally happened! I am SO proud of Camden and I am SO BLESSED to be his Momma! 💙

To use this video in a commercial player or in broadcasts, please email licensing@storyful.com

Posted by Katie Danielle Whiddon on Sunday, November 19, 2017

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia pe Facebook dacă şi voi credeţi că băieţelul este un adevărat luptător care va putea depăşi orice obstacol.

Ţi-a plăcut acest articol?