LiveBiz
Pisica nu abandonează căprioara rănită nici măcar o secundă: se îngrijeşte de ea ca şi când ar fi fost sora ei

Pisica nu abandonează căprioara rănită nici măcar o secundă: se îngrijeşte de ea ca şi când ar fi fost sora ei

LiveBiz » Animale » Pisica nu abandonează căprioara rănită nici măcar o secundă: se îngrijeşte de ea ca şi când ar fi fost sora ei

Poate apărea o prietenie tandră între două animale din specii complet diferite? Un lucru pe care îl putem spune cu certitudine despre Mama Natură este că reuşeşte întotdeauna să ne surprindă în modul cel mai emoţionant şi incitant. În decembrie 2020, la Refugiul Animali Felici din Varese, în nordul Italiei, s-a născut o tandră prietenie între o căprioară rănită şi o pisică care a acţionat ca o prietenă şi o „asistentă” adorabilă timp de mai multe zile.

Imagine: Rifugio Animali Felici / Facebook

Căprioara a fost găsită rănită şi subnutrită pe marginea unui drum din provincia Varese; a fost salvată de voluntarii din adăpostul condus de pensionarul elveţian Giancarlo Galli şi dusă acolo pentru toate îngrijirile necesare. Căprioara a fost monitorizată zi şi noapte, astfel încât să se poată recupera cât mai curând posibil. Cu toate acestea, în toată această perioadă de convalescenţă, căprioara a stabilit o prietenie destul de ciudată. Galli spune: „Această prietenie s-a născut între căprioara rănită şi pisica noastră. Se îmbrăţişează şi se îngrijesc una pe cealaltă ca două bune prietene!”

Pisica din adăpost a devenit asistenta preferată a acestei căprioare, ajutând la recuperarea ei; în tot timpul convalescenţei, pisica nu a părăsit-o nicio secundă. Ce prietenie frumoasă ce a apărut brusc între două vieţuitoare care nu au nimic în comun!

Fotografia, care a fost publicată pe pagina de Facebook a adăpostului, spune mai mult de o mie de cuvinte!

Ţi-a plăcut acest articol?