LiveBiz
Câinele este găsit aruncat pe marginea drumului după ce proprietarul i-a lipit gura şi ochii cu lipici

Câinele este găsit aruncat pe marginea drumului după ce proprietarul i-a lipit gura şi ochii cu lipici

LiveBiz » Animale » Câinele este găsit aruncat pe marginea drumului după ce proprietarul i-a lipit gura şi ochii cu lipici

Zi de zi, săptămână după săptămână, auzim despre cazuri de animale lipsite de apărare, care sunt neglijate şi abuzate de indivizi frustraţi care nu au simţit niciodată ce este dragostea sau compasiunea.

Acest articol face referire la un alt exemplu, unul în care un şofer din Kansas a avut marea surpriză de a găsi o căţeluşă abandonată pe marginea drumului la primele ore ale dimineţii.

Ca şi cum acest lucru nu era destul de grav, şoferul şi-a dat seama imediat, înmărmurit, că ochii şi gura câinelui erau lipite…

Da, aţi citit bine. Căţeluşa metis de Jack Russel Terrier, a fost transportată de urgenţă la Veterinary Emergency & Specialty Hospital din Wichita, Kansas, într-o stare destul de gravă. Mai multe vânătăi au fost găsite pe abdomenul ei, despre care medicii cred că sunt rezultatul unor lovituri.

Echipa medicală a trecut direct la îndepărtarea lipiciului din ochii şi gura animalului. Căţeluşa, care ulterior a primit numele „Glory” datorită spiritul său de luptătoare, nu putea să vadă, să mănânce sau să bea apă. Ea a fost captivă într-o lume a întunericului, fără a avea nicio idee despre motivul agresorului de a o aduce în această stare.

Posted by Beauties and Beasts, Inc. on Thursday, March 1, 2018

Cu toate acestea, Glory a dovedit că-şi doreşte mai mult decât orice să trăiască.

Ea a fost plasată în grija celor de la „Beauties and Beasts Inc”, o organizaţie de salvare a animalelor din Wichita. Acolo, a început lungul drum spre recuperare. Kasey Breidenthal, voluntară la Beauties and Beasts, a declarat pentru postul de televiziune 3KSN News: „Are câteva zone unde pielea trebuie să i se refacă şi să se însănătoşească.”

„Dar se descurcă foarte bine. E jucăuşă şi începe să se acomodeze.”

Posted by Beauties and Beasts, Inc. on Friday, March 2, 2018

Datorită site-urilor de social media, Glory a înduioşat inimile oamenilor din întreaga lume. Căţeluşa în vârstă de 9 luni a continuat să lupte împotriva dificultăţilor, deşi cicatricile pe care le poartă vor rămâne o amintire constantă a suferinţelor care erau aproape să o coste viaţa.

Înfuriaţi din cauza stării în care a fost găsită, Beauties and Beasties au apelat la Facebook pentru a identifica persoana care se face responsabilă.

„Ştiţi cine a făcut asta?” – au scris voluntarii. „Această căţeluşă adorabilă a fost găsită de un bun samaritean pe marginea drumului, cu ochii şi gura lipite şi echimoze în zona abdomenului.”

„Acesta este un gest intenţionat, iar cineva care este capabil să rănească un câine nevinovat este extrem de periculos. O asemenea persoană va continua acest tip de abuz asupra animalelor neajutorate.”

Odată cu trecerea timpului, Glory s-a dovedit a fi un animal loial şi iubitor. Ea a fost adoptată într-un cămin permanent de către familia Waggy, unde are şansa să trăiască viaţa pe care o merită.

„Deşi a avut un început dificil, sper ca de acum înainte să ducă o viaţă fericită”, a spus Mark Claeys, care a îngrijit-o pe Glory înainte de a fi adoptată.

Lumea este un loc dur, mai ales din cauza acţiunilor reprobabile ale unor fiinţe umane. Glory ar fi putut fi lovită atât de uşor de o maşină care trecea în viteză, sau pur şi simplu să-şi piardă viaţa înfometată din cauză că nu putea să vadă sau să mănânce.

Mulţumim tuturor celor care au salvat-o pe Glory şi i-au oferit o nouă şansă la viaţă!

Distribuiţi acest articol pentru a-i aduce un omagiu acestei mici luptătoare.

Ţi-a plăcut acest articol?