LiveBiz
Mama îşi verifică fetiţa, apoi porneşte filmarea atunci când își dă seama că patrupedul dormea cu ea

Mama îşi verifică fetiţa, apoi porneşte filmarea atunci când își dă seama că patrupedul dormea cu ea

LiveBiz » Animale » Mama îşi verifică fetiţa, apoi porneşte filmarea atunci când își dă seama că patrupedul dormea cu ea

Fiecare proprietar de animale a experimentat la un moment dat sentimentul groaznic de a nu-şi mai găsi animalul de companie.

Pisicile, în special, sunt arhicunoscute pentru abilităţile lor de a identifica locuri în care să se ascundă, dar din când în când, acest lucru se întâmplă şi în cazul câinilor.

Un caz asemănător s-a petrecut şi în casa lui Kristin Leigh Rhynehart, care locuieşte în Raleigh, New Jersey, alături de familia sa şi de câinele Raven.

Kristin Leigh / Facebook

Kristin l-a adoptat pe Raven în urmă cu 10 ani şi nu a regretat niciodată decizia luată. Raven a adus familiei lui Kristin o cantitate imensă de bucurie, acţionând ca şi partenerul lor de încredere şi umplându-le vieţile cu voie bună. Chiar şi după tot acest timp, patrupedul încă reuşeşte să găsească modalităţi de a-şi surprinde proprietarii…

Într-o zi, când Kristin se ocupa de treburile casnice, şi-a dat seama că nu-l găseşte pe Raven nicăieri.

L-a căutat în camera de zi, bucătărie şi în toate celelalte locuri preferate ale lui Raven, dar patrupedul nu era de găsit. Kristin se întreba dacă nu cumva uitase uşa deschisă şi acest lucru îl făcuse pe Raven să iasă din casă. Dar după ce a făcut ocolul locuinţei şi a verificat curtea, Kristin şi-a dat seama că Raven nu era acolo.

Fiica lui Kristin, Addison, dormea de mult în pătuţul ei, iar mama nu voia să intre în cameră şi să o trezească. Dar, după ce a căutat în fiecare colţişor posibil, dormitorul fiicei sale era singurul loc rămas neverificat.

Când Kristin a deschis uşa camerei, a fost martora unei scene adorabile. Addison dormea în pătuţul ei – cu Raven culcat lângă ea.

New York Daily News

Scena s-a dovedit a fi atât de drăgălaşă, încât Kristin a fost îndeajuns de inspirată să o surprindă pe camera video. Ulterior, filmarea a distribuit-o pe Facebook, unde a adunat peste 9,8 milioane de vizionări.

Alături de videoclip, Kristin a explicat povestea şi a împărtăşit un mesaj înduioşător: „Acel moment când nu-ţi găseşti câinele şi chiar mergi afară în căutarea lui… Doar ca să te întorci în casă şi să-l vezi în pat lângă copilul tău.”

„Oamenii care spun că ‘banii nu pot cumpăra fericirea’ nu au plătit niciodată o taxă de adopţie”, a continuat ea.

„Acum 10 ani, am plecat dintr-un adăpost cu acest patruped şi mă întreb de multe ori… cine pe cine a salvat?”

„I-am oferit o casă, dar am fost răsplătiţi cu mult mai mult”.

Kristin Leigh / Facebook

Mesajul lui Kristin este un memento minunat despre dragostea oferită de animalele pe care le salvăm.

Iată doar câteva dintre comentariile care însoţesc videoclipul:

„Scena este atât de drăguţă, iar câinele chiar este acoperit cu aceeaşi păturică. Familia nu trebuie să-şi facă griji pentru că nimeni nu va îndrăzni să-i facă vreun rău, atâta timp cât Raven va fi în preajma ei.”

„Atât de dulce!”

„Adorabil, animalele ne oferă o afecţiune unică”

Vizionaţi mai jos întreaga scenă!

Câinii sunt fără îndoială animale foarte inteligente… şi foarte amuzante, după cum puteţi vedea mai sus!

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia pe Facebook.

Ţi-a plăcut acest articol?