LiveBiz
Doi motociclişti găsesc un câine abandonat pe un drum de ţară şi decid să facă totul pentru a-l salva

Doi motociclişti găsesc un câine abandonat pe un drum de ţară şi decid să facă totul pentru a-l salva

LiveBiz » Animale » Doi motociclişti găsesc un câine abandonat pe un drum de ţară şi decid să facă totul pentru a-l salva

Datorită intervenţiei prompte a doi motociclişti, viaţa unei căţeluşe a putut fi salvată! Bret Winingar şi fiul său, Zach, ieşiseră la o „plimbare cu motoarele” când au dat peste ceva ciudat pe marginea drumului. S-au oprit să vadă ce este, dar nu mică l-a fost mirarea să găsească o cutie cu un biet animal în ea…

Ţinând cont de starea în care se afla căţeaua, cei doi bărbaţi au dedus că fusese abandonată de ceva timp. Era teribil de slăbită şi interiorul cutiei era acoperit cu excremente. Cei doi bărbaţi s-au grăbit să-i cumpere ceva cu care să o hrănească. Motocicliştii au încercat să atragă căţeluşa către drum, dar asta nu a fost o sarcină uşoară… În plus, îşi petrecuse atât de mult timp într-un loc atât de strâmt, încât nu-şi putea reveni la postura unui câine normal.

Ca doi buni samariteni, au aranjat cu transportul, împrumutând o maşină pentru a duce acasă biata căţeluşă, iar ea nu a ezitat să-i însoţească! Odată instalată în camionetă, nu i-au trebuit nici două minute ca să arate cât de recunoscătoare era.

Ajunşi acasă, Bret şi Zach au început să-i taie ghearele crescute peste măsură care îi provocau dureri la fiecare pas pe care îl făcea. Apoi au programat o vizită la medicul veterinar pentru a primi o actualizare a stării ei de sănătate. Medicul a început să-i trateze rănile şi i-a estimat vârsta: 8 luni. Are toată viaţa înainte!

Bret şi Zach au împărtăşit această poveste pe pagina lor de Facebook şi prin intermediul reţelelor de socializare au primit donaţii de la persoanele impresionate de caz. Din fericire, familia a reuşit să acopere toate cheltuielile necesare pentru buna recuperare a tinerei căţeluşe.

Extrem de generoşi, Bret şi Zach au donat banii primiţi în plus către adăposturile din zonă pentru a ajuta şi alte animale aflate la ananghie. După o lună în această familie iubitoare, căţeluşa a reuşit să-şi vindece rănile, atât fizice, cât şi psihice. Astăzi este foarte afectuoasă şi bucuroasă atunci când o persoană se apropie de ea.

Odată vindecată, Bret se gândea să-i găsească o nouă familie, dar s-a ataşat atât de mult de ea, încât a decis să devină al cincilea câine din casă!

Ţi-a plăcut acest articol?