LiveBiz
Tânărul începe să cânte „The Prayer” – 90 de secunde mai târziu vocea se schimbă şi interpretarea devine virală

Tânărul începe să cânte „The Prayer” – 90 de secunde mai târziu vocea se schimbă şi interpretarea devine virală

LiveBiz » Muzică » Tânărul începe să cânte „The Prayer” – 90 de secunde mai târziu vocea se schimbă şi interpretarea devine virală

Există anumite cântece care sunt extrem de dificil de interpretat, chiar dacă ai un talent cu totul special ca cel al acestui tânăr.

„The Prayer” este unul dintre aceste cântece şi totuşi Marcelito Pomoy este capabil să-l cânte cu o lejeritate uimitoare, pe două voci… fără niciun ajutor.

Este de ajuns să-l ascultăm cum trece de la un registru muzical la altul pentru a înţelege de ce interpretarea melodiei „The Prayer” a devenit imediat virală…

Marcelito Pomoy, cunoscut sub numele de Diva Male, este un tânăr originar din Imus, Cavite, care însă a crescut în Bislig City, Surigao del Sur, Filipine.

View this post on Instagram

Sa wakas natuloy din po ang Event namin sa Ligao, Albay… maraming maraming salamat po.. 😘😘😘😘😘

A post shared by Marcelito Pomoy (@marcelitopomoy8) on

Marcelito şi surioara lui au fost adoptaţi de un ofiţer de poliţie iubitor pe când erau foarte mici. Acest om s-a asigurat că fiecare dintre cei doi va avea un start cât se poate de normal în viaţă. Însă nici măcar tatăl lor adoptiv nu şi-a dat seama pe deplin de talentul uriaş pe care îl ascundea Marcelito.

Marcelito însuşi nu şi-a perfecţionat abilitatea de a trece de la un registru muzical la altul decât mult mai târziu.

YouTube / iorgossqq

Când şi-a dat seama de talentul uimitor cu care a fost înzestrat, Marcelito s-a înscris – şi a fost acceptat să participe – la concursul „Pilipinas Got Talent”.

Cucerind inimile a milioane de oameni datorită vocii sale extraordinare, Marcelito a câştigat cel de-al doilea sezon al spectacolului, surclasând alţi treisprezece finalişti printr-o interpretare de excepţie a piesei „The Prayer”!

YouTube / iorgossqq

Nu a mai durat mult până când talentul său să fie recunoscut, lansând două albume care i-au adus succesul binemeritat. Acum, el este un artist de renume mondial, care se mândreşte cu un registru vocal pe care majoritatea cântăreţilor nu pot decât să-l invidieze!

Ascultaţi-l interpretând piesa „The Prayer” în videoclipul de mai jos. Nu veţi regreta!

Nu este de mirare că a adunat în mediul virtual o mulţime de aprecieri pentru interpretările sale fantastice. Incredibil talent!

Dacă acest videoclip v-a adus un zâmbet, distribuiţi articolul cu prietenii şi familia pe Facebook.

Ţi-a plăcut acest articol?