LiveBiz
Antreprenorul în construcții distruge clădirea nou construită: nu primise plata pentru munca depusă

Antreprenorul în construcții distruge clădirea nou construită: nu primise plata pentru munca depusă

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Antreprenorul în construcții distruge clădirea nou construită: nu primise plata pentru munca depusă

Răzbunarea este un fel de mâncare care are un gust mai bun atunci când este servită rece. Sau cel puţin aşa se spune de obicei şi aceasta zicală ascunde o mulţime de adevăruri. Atunci când cineva ne înfurie cu adevărat, când credem că a acţionat greşind inexplicabil sau dacă ne simţim înşelaţi, avem două opţiuni pe care le putem pune în practică: mergem pe drumul nostru prefăcându-ne că nimic nu s-a întâmplat pentru a trăi liniştiţi sau punem la cale o răzbunare exemplară…

imagine: ClickHeart TV / YouTube

Protagonistul acestei poveşti incredibile a ales cea de-a doua cale şi se pare că nici nu a regretat-o. Omul este un antreprenor în construcţii din Blumberg, un oraş din Germania, care a devenit popular pe internet datorită a ceea ce a reuşit să pună în practică că răzbunare împotriva celor care nu-l plătiseră pentru construirea unei clădiri la periferia oraşului german.

imagine: ClickHeart TV / YouTube

Odată ce a înţeles că nu va primi plata a 5 milioane de euro pentru munca pe care a depus-o şi a supravegheat-o împreună cu angajaţii săi, antreprenorul a decis nu numai că va distruge faţada clădirii în cauză, dar şi că va face un gest de răzbunare simbolică împotriva celor care refuzaseră să îl plătească.

Astfel, antreprenorul nu a putut să nu aleagă calea răzbunării, dând ordine excavatoarelor să distrugă o parte din faţada clădirii recent construite.

Din păcate, însă, prejudiciul cauzat de decizia să instinctivă costă aproximativ 500.000 de euro, dar bărbatul a decis ca pentru orice eventualitate să se autodenunţe la poliţie. Cel puţin, el a acţionat consecvent până la final, fără să-şi ascundă „supărarea” faţă de nimeni.

Ce părere aveţi despre gestul acestui bărbat? Oare a decis bine să adopte o astfel de atitudine sau a făcut cea mai proastă alegere?

Ţi-a plăcut acest articol? 

Cele mai vizionate