LiveBiz
23 de tatuaje uimitoare care au transformat semnele din naştere şi cicatricile în adevărate opere de artă

23 de tatuaje uimitoare care au transformat semnele din naştere şi cicatricile în adevărate opere de artă

LiveBiz » Wow » 23 de tatuaje uimitoare care au transformat semnele din naştere şi cicatricile în adevărate opere de artă

Fie că e vorba despre disconfort fizic sau psihic, cicatricile sau semnele din naştere sunt o problemă pentru cei afectaţi. Indiferent dacă v-aţi născut cu o mică pată sau aţi dobândit o cicatrice de-a lungul vieţii, aceste mici defecte vă pot crea disconfort.

Cu siguranţă fiecare dintre noi are cel puţin o cicatrice pe piele, fie semn de bună purtare, amintirea unui accident, sau semnul unei operaţii. Uneori acestea arată ca un fir, alteori ca un cordon îngroşat sau chiar ca o uriaşă insectă roşie.

Mulţi se vor strădui să-şi acopere aceste semne, iar unii chiar şi-ar dori ca ele să devină complet invizibile. Iată doar câteva persoane care şi-au transformat cicatricile în adevărate opere de artă.

Anunţ

1) Planeta inelată

Acest tatuaj pare desprins din altă lume. Artistul a transformat un semn din naştere într-o adorabilă planetă inelată. Preferata noastră este acea mică steluţă.

Sursa: haeyum.o_o

2) Răpire extraterestră

Acesta este un proiect cu adevărat interesant. Cicatricea arată ca un fascicul care o trage pe această femeie în navă. Cât de ingenios!

Sursa: pikabu.ru

3) Pete de leopard

Această tânără era nemulţumită de semnul din naştere aflat în spatele urechii. Acum îl iubeşte. Obişnuia să ascundă acea zonă, lăsând părul liber, însă acest lucru e de domeniul trecutului.

Sursa: chelsmcginnity

4) O pasăre pe creangă

Un alt proiect super ingenios. Este vorba despre un tatuaj reprezentând o pasăre Sialia stând pe o ramură. Ramura este, de fapt, o cicatrice.

Sursa: pikabu.ru

5) Cicatricea sabie laser

Aceasta a fost odată o cicatrice plictisitoare. Acum este o sabie laser mânuită de stăpânul întunericului. Cu siguranţă este un tatuaj preferat de fanii seriei Războiul stelelor.


Sursa: flavia.daedratattoo

6) Urme de căţel

Dacă ar fi să ne luăm după urme, cu siguranţă pe aici a trecut un pui de câine care a călcat în cerneală. Unul dintre degete este, de fapt, semnul din naştere. Ce drăguţ!


Sursa: hneuburger33

7) Constelaţia

Acest semn din naştere arată ca un spaţiu fără frontiere. În interiorul lui este o frumoasă constelaţie. Un design minimalist care se potriveşte de minune.

Sursa: doa_tattooer

8) Înotătoarea

Acest desen este adorabil. Este un tatuaj care te duce cu gândul la acţiune. Cicatricea arată ca un val sau ceva asemănător.

Sursa: wittybutton_tattoo

9) Tărâmul necunoscut

Aceste semne din naştere arată asemenea unui arhipelag. Drept urmare, artistul le-a transformat într-un fel de hartă. O hartă cu pământ necunoscut.

Sursa: tatiyanawalter

10) Acoperire cu flori

Acest proiect reprezintă o acoperire totală a semnului din naştere. Nici măcar nu poţi spune că acolo a fost ceva înainte. Ce design unic.

Sursa: zoepadmoretattoo

11) Fantoma

Un proiect ce s-a dovedit extrem de amuzant. Această tânără dintotdeauna a crezut că semnul său din naștere arăta ca o fantomă. Drept urmare, artistul a mers exact pe această idee.

Sursa: zoepadmoretattoo

12) Flori de orhidee

Acest desen este de-a dreptul încântător. Designul floral acoperă complet cicatricile. Porneşte de pe piept şi merge de-a lungul braţului.

Sursa: pikabu.ru

13) Vinul vărsat

Imaginaţia acestui artist ar trebui premiată. Semnul din naştere arată exact ca o pată de vin. Deci tot ceea ce lipsea din peisaj era un pahar care s-a vărsat.

Sursa: alex_anvil

14) Marele rechin alb

Acest rechin arată ca şi cum se pregăteşte să muşte din cineva. Este, de asemenea, modul perfect de a ascunde o cicatrice deloc aspectuoasa. Cicatricea abia se mai observă.

Sursa: samjlittle

15) Forrest Gump alergând

„Run, Forrest! Run!” Acest tatuaj este inspirat din celebrul film „Forrest Gump” şi îl înfăţişează pe Forrest învingător, eliberându-se de protezele pe care le purta la ambele picioare.

Sursa: jers.jimmy

16) Medalionul inimă

Abia poate fi observată, dar această femeie are o cicatrice pe piept. Acum este o inimă frumoasă ca o nestemată.

Sursa: Jewel Heart

17) Colivia multicoloră

Acestui client îi plac tatuajele tip acuarelă, iar rezultatul este superb. Înfăţişează mai multe păsări eliberându-se din colivie.

Sursa: volkantattooz

18) Arsură transformată în flori

Această femeie a suferit mult din cauza unor arsuri destul de grave. Acum lucrurile s-au schimbat. Dureroasa amintire stă ascunsă sub câteva ramuri pline cu flori de cireş.

Sursa: romanordtattoo

19) Cicatrice acoperita cu tatuaj

Acest lucru este pur şi simplu incredibil. Acest om a suferit un accident care l-a lăsat fără un ochi şi o sprânceană. Datorită acestui tatuaj impresionant, dizabilitatea sa s-a îmbunătăţit semnificativ ca aspect.

Sursa: Imgur

20) Tatuajul care spune povestea unei vieţi

Nu numai că acoperă parţial un semn din naştere, dar spune şi o poveste. În acest tatuaj se pot vedea toate locurile pe unde a călătorit persoana respectivă.

Sursa: Solitary Tattoo & Lifestyle

21) Broasca ţestoasă

Acest semn din naştere aflat pe picior a putut fi ascuns perfect cu ajutorul acestui tatuaj. Nu este nici măcar acoperit complet, ci se combină de minune. Ce ţestoasă drăguţă.

Sursa: Tattoos by Justin Conti

22) Cookie Monster

Acest tatuaj Cookie Monster este atât de detaliat şi arăta exact ca celebra păpuşă Muppets. Semnul din naştere a rămas neatins şi are rolul de fursec.

Sursa: Bryn Holman Tattooist

23) Semnul din nastere Marilyn

Acest tatuaj face ca semnul din naştere al persoanei respective să rămână un reper al frumuseţii. Acum a devenit reperul de frumuseţe al lui Marilyn Monroe. Complet, cu semnătura ei din ruj.

Sursa: boiline.inf

Care este lucrarea voastră preferată? Împărtăşiţi-ne părerile în comentarii!

Ţi-a plăcut acest articol?