LiveBiz
Mama îşi lasă copilul încuiat în mașina încinsă în timp ce merge să ia micul dejun – Când se întoarce, este îngrozită

Mama îşi lasă copilul încuiat în mașina încinsă în timp ce merge să ia micul dejun – Când se întoarce, este îngrozită

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Mama îşi lasă copilul încuiat în mașina încinsă în timp ce merge să ia micul dejun – Când se întoarce, este îngrozită

A avea un copil presupune, de asemenea, asumarea multor responsabilităţi. Majoritatea mamelor fac tot ceea ce este posibil pentru ca micuţii lor să crească fericiţi, sănătoşi şi înconjuraţi de iubire şi atenţie. Din păcate, unele femei nu ştiu cum să aibă grijă de micile lor minuni aşa cum ar trebui, iar cea pe care o vom vedea astăzi este un exemplu în acest sens. Şi-a lăsat copilul închis în maşină parcată în soare, în timp ce ea a mers să ia micul dejun cu prietenii ei.

Câteva persoane care au trecut prin parcare au auzit plânsetele copilului şi au decis să-i caute mama. Momentul în care femeia vine la maşină a fost surprins pe camera de luat vederi, iar imaginile postate pe internet. Clipul a devenit rapid viral, iar oamenii din întreaga lume şi-au spus părerea în legătură cu ceea ce s-a întâmplat.

Videoclipul a fost filmat anul trecut în San Andrés Cholula, Mexic. Femeia şi-a lăsat bebeluşul în maşină în timp ce a mers să ia micul dejun cu prietenii săi într-un mall. Trecătorii au auzit copilul plângând şi au observat că ferestrele maşinii erau închise. Rapid, un străin a folosit un parasolar pentru a face puţină umbră.

Din fericire, trecătorii au reuşit să localizeze rapid mama, care s-a întors imediat la maşină. Cu toate acestea, un martor a început să o insulte în timp ce ea scotea fiica din maşină. Jenată de situaţie, mama şi-a cerut scuze şi a spus clar că nu doreşte să apară pe înregistrare.

„Bietul copil, e atât de roşu”, a spus unul dintre cei prezenţi. „Mamă inconştientă, ia-ţi copilul cu tine”, a exclamat altcineva. La scurt timp după ce şi-a scos fiica din maşină, femeia a început să o legene pentru a o linişti. Dar asta nu i-a calmat pe cei prezenţi… unul dintre trecători chiar spune ironic că este „mama anului”.

Peipei / Youtube

Cu toate acestea, părerile internauţilor sunt împărţite. Există persoane care susţin că imaginile nu ar fi trebuit să apară online şi că mama are dreptul la anonimat, în timp ce alţi utilizatori cred că acest clip ar trebui să fie distribuit ca un avertisment pentru alţi părinţi. Neglijenţa acestei mame putea duce cu uşurinţă la decesul copilului.

Din nefericire, mii de copii suferă accidente vasculare cerebrale din cauza unor astfel de erori. Mama a crezut că nu este nicio problemă dacă bea o ceaşcă de cafea în timp ce copilul doarme în maşină. Dacă nu ar fi fost descoperită de trecători, şansele ca fetiţa să moară erau destul de mari…

Nu lăsaţi niciodată copiii în maşina parcată în soare… doar câteva secunde pot avea consecinţe grave!

Distribuiţi acest articol pentru a creşte gradul de conştientizare în privinţa acestei probleme tot mai des întâlnite.